Avlyst Nærtur på Sognsvann - Månedens tur fra vann til vann i Lillomarka

Fellestur

Dato
30. april kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Fra vann til vann i Lillomarka. Spennende tur på stier og turveier.

Møt frem som vanlig ved bommen.Transport: Buss fra Kongleveien kl.11.17 og turen starter fra Tonsenhagen skole kl.11.30. Husk reisekort. Du kan også gå på bussen underveis eller møte direkte på bussholdeplassen ved Tonsenhagen skole. Turen avsluttes på Grorud.

Se vårens turprogram her. 

Generell informasjon om nærturene:

Bli med på en hyggelig tur på stier og turveier i de flotte områdene rundt Sognsvann. 

Oppmøte ved bommen på Sognsvann hver torsdag kl. 11.00 (oppmøte kl.10.55). Turene går på stier og skogsveier i området og varer omkring 2-3 timer inkl. pause. Vi går i all slags vær og raster alltid ute. Turene avsluttes vanligvis ved bommen, men denne høsten vil enkelte turer avsluttes andre steder (se detaljert program under) Når det er vinter er det viktig å ha med brodder. Ta også gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur. Ta med sitteplate, mat og drikke. 

Siste torsdag i måneden går vi Månedens tur som er lenger og varer 3-4 timer inkl. pause. Disse turene har samme oppmøtested, men inneholder ofte et spesielt tema.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Det er flere nærturgrupper i Oslo. Her finner du oversikt over alle gruppene. Ta gjerne kontakt med Tursenteret hvis du har spørsmål om nærturene. 

Nærtur på Sognsvann - Månedens tur fra vann til vann i Lillomarka

Fra vann til vann i Lillomarka. Spennende tur på stier og turveier. Møt frem som vanlig ved bommen.Transport: Buss fra Kongleveien kl.11.17 og turen starter fra Tonsenhagen skole kl.11.30. Husk reisekort. Du kan også ...

Kontaktinformasjon: