Avlyst Nærtur på Sognsvann - Månedens tur fra Sognsvann til Skøyen

Fellestur

Dato
26. mars kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Fra Sognsvann til Skøyen. Vi går på stier gjennom Gaustadskogen til Rikshospitalet, så villa- og turveier til Frognerparken og følger Frognerbekken til Skøyen. Vi går innom en kafe.

Bli med på en hyggelig tur på stier og turveier i de flotte områdene rundt Sognsvann. 

Oppmøte ved bommen på Sognsvann hver torsdag kl. 11.00 (oppmøte kl.10.55). Turene går på stier og skogsveier i området og varer omkring 2-3 timer inkl. pause. Vi går i all slags vær og raster alltid ute. Turene avsluttes vanligvis ved bommen, men denne v{ren vil enkelte turer avsluttes andre steder (se detaljert program under) Når det er vinter er det viktig å ha med brodder. Ta også gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur. Ta med sitteplate, mat og drikke. På vinterstid kan det være lurt å ta med brodder.

Siste torsdag i måneden går vi Månedens tur som er lenger og varer 3-4 timer inkl. pause. 

Se vårens program her.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Det er flere nærturgrupper i Oslo. Her finner du oversikt over alle gruppene. Det kreves ikke medlemskap i Dnt for [ delta. Ta gjerne kontakt med Tursenteret hvis du har spørsmål om nærturene. 

Nærtur på Sognsvann - Månedens tur fra Sognsvann til Skøyen

Fra Sognsvann til Skøyen. Vi går på stier gjennom Gaustadskogen til Rikshospitalet, så villa- og turveier til Frognerparken og følger Frognerbekken til Skøyen. Vi går innom en kafe. Bli med ...

Kontaktinformasjon: