Avlyst Nærtur fra Bøler - Månedens tur til Losbyvassdraget

Fellestur

Dato
31. mars kl. 11:00 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Månedens tur til Losbyvassdraget. 

Oppmøte: Bøler T-banestasjon klokka 11.00. Vi tar buss 79 kl. 11.15 fra Bøler til Furuset skole. Derfra tar vi buss 110 til Lørenskog kirke, hvorfra turen starter kl. 12. Emne for turen: Vipe og Sanglerke!

Her kan du lese en artikkel om Losbyvassdraget, den hentet fra Wikopedia. 

Ta med: Mat, drikke og sitteplate. Brodder kan være nyttig fortsatt!

Generelt om nærturene: Alle turene starter fra Bøler T-banestasjon tirsdager klokka 11:00. Turene varer mellom tre og fire timer inkludert matpause.  Ta på gode sko og klær etter vær. Pakk sekken med litt mat og drikke. Vinterstid er brodder av og til helt nødvendig. Ta også gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur. . Turene arrangeres i samarbeid med Frivilligsentralen i bydel Østensjø, og er en del av DNTs nærturprosjekt "Aktiv i 100". Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over vårens Bølerturer. Og her finner du oversikt over alle nærturgruppene i Oslo. Ta gjerne kontakt med Tursenteret hvis du har spørsmål om turene.

Nærtur fra Bøler - Månedens tur til Losbyvassdraget

Månedens tur til Losbyvassdraget.  Oppmøte: Bøler T-banestasjon klokka 11.00. Vi tar buss 79 kl. 11.15 fra Bøler til Furuset skole. Derfra tar vi buss 110 til Lørenskog kirke, hvorfra turen starter ...