UNG på TUR til Olalia (551)

Dette arrangementet er over!

Dette er årets første UNG PÅ TUR overnattingstur og vi gleder oss! Vi tar turen til Olalia Fjellstove i Etnefjellene i Etnefjellene og overnatter på sikringshytten her. Vi tar en god dagstur på lørdagen og koser oss med aktiviteter i området ved hytten. VI satser på å ha de fleste måltidene utendørs, siden dette gjør det enklere å overholde reglene for smittevern.

(Merk - denne turen er endret fra tidligere planlagt tur til Børsteinen)

Hvem er denne turen for?
Turen er tilrettelagt for ungdom (fra 16år) og unge voksne med lettere utviklingshemming, autisme eller annen kognitiv funksjonsnedsettelse. Dersom du har behov for hjelp i daglige gjøremål eller behov for ledsaging som innebærer kroppskontakt må du ta med egen ledsager - ledsager går gratis. Viktig at ledsager melder seg på.

Påmelding
Klikk på "Meld deg på!" knapp til høyre.  I tillegg, ber vi alle deltagere om å fylle ut deltagerskjema.
Ledsagere skal også melde seg på - bruk rabattkode LEDSAGER.

Planleggingsmøte
Deltagere blir kontaktet av turleder direkte via epost og/eller telefon.

Turbeskrivelse

Fredag: Vi kjører mot Etne og Olalia fredag 5.juni, og satser på å nå ferjen som går fra Mortavika klokken 16.00. Fremme på hytten pakker vi oss ut og lager og spiser middag/kvelds ute.

Lørdag:  Vi går en dagstur i området. Vi satser på å spise alle måltidene ute.

Søndag: Vi spiser frokost og pakker ut. Etter noen aktiviteter i området ved hytten spiser vi lunch ute og kjører hjemover. Vi satser på å kjøre fra hytten ca klokken 13.00.

Pris
Medlem i DNT 700 kr / ikke-medlem 1000 kr. Ledsager går gratis - bruk rabattkoden LEDSAGER ved påmelding.
Prisen inkluderer overnatting, transport, alle måltider, turledelse, evt. ledsager og administrasjon. Snacks medbringes av den enkelte. 
Turen er subsidiert med tilskuddsmidler fra Bufdir og Miljødirektoratet.
Har du lyst å delta på turen men har dårlig råd, kan du søke om økonomisk støtte. Ta i så fall kontakt med Helen (helen@stf.no, tlf 51840219).

Pakkeliste
Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Trenger du utstyr til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter på Kannik.  

Vilkår for deltakelse
For å delta på turen må du ha deltatt på en eller flere "UNG på TUR" torsdagsturer. Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Spørsmål?
Lurer du på om dette er noe for deg? Har du spørsmål ellers om turen? Ta kontakt med Helen Adamson, helen@stf.no, tlf 51840219 eller turleder Pål Skeggs tlf 918 11 858.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer i DNT. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Andre DNT Tilrettelagt turer og aktiviteter
Se www.stf.no/dnt-tilrettelagt og følg oss på Facebook. Hold deg oppdatert ved å abonnere på DNT Tilrettelagt Nyhetsbrev

 

 

UNG på TUR til Olalia (551)

Dette er årets første UNG PÅ TUR overnattingstur og vi gleder oss! Vi tar turen til Olalia Fjellstove i Etnefjellene i Etnefjellene og overnatter på sikringshytten her. Vi tar en ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Tor Arne Kongsgård
  • Pål Skeggs
  • Eirill Songstad Seim