Avlyst Førstehjelpskurs for frivillige, 4 timer

Kurs

Dato
18. mai kl. 16:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
12711
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Pga korona

Førstehjelp er den første hjelpen alle bør kunne gi ved akutt sykdom eller ulykke med personskader, og det kan redde liv.
Detter er et førstehjelpskurs for alle turledere som enten ønsker å bygge på kunnskapen eller ønsker å lære seg førstehjelp. Kurset vil ivareta mange av de utfordringene som kan oppstå på våre turer. Kursholder David Rohrmüller (har sin bakgrunn fra Norsk Luftambulanse) er opptatt av praktiske øvelser, dvs. at deltakerne får øvd mest selv. Han bygger på kunnskapen gruppa har og tilpasser underveis. Etter gjennomført kurset skal alle kunne håndtere det viktigste og får svar på alle spørsmål underveis.


Kursinnhold:

  • Kontakt med AMK/varsling
  • Kontakt med bevisst+bevisstløs pasient
  • HLR (hjerte-lunge redning)
  • Fremmedlegemer
  • Spørsmål fra salen.

 

Generell informasjon

Dato og tidspunkt: 
2.3. på dagstid fra kl. 0930-1330
27.4. og 18.5 på kveldstid fra kl. 1800-2000

Pris:
Kr. 300,-
Ikke-DNT Oslo og Omegns medlemstillegg kr. 220,-.
(Turledere som leder turer gjennom aktivitetesavdeling/Vandregruppa DNT Oslo og Omegn under skoggrensen, får refundert avgiftene etter gjennomført tur. Reiseregningen sendes til regnskap@dntoslo.no). 

Vilkår for deltakelse på fellesturer eller kurs:
 Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Førstehjelpskurs for frivillige, 4 timer

Førstehjelp er den første hjelpen alle bør kunne gi ved akutt sykdom eller ulykke med personskader, og det kan redde liv. Detter er et førstehjelpskurs for alle turledere som enten ...

Kontaktinformasjon: