Avlyst Stisykkeltur i Nordmarka (16-30 år)

Fellestur

Dato
4. juni kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Sykkeltur, Sykkel, Ungdom, Marka
Arrangører
DNT ung Oslo, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
12789
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Pga korona

Har du syklet litt før, er i god fysisk form og ønkser å ble bedre kjent med sykkelmulighetene i Osloområdet?  Ta med din hardtail eller fulldempede sykkel og bli med på en hyggelig, spennende og lærerik ettermiddagstur på sti med sykkel i Nordmarkas stinettverk. Vår lokalkjente turlederguide tar deg med på en stisykkeltur på Nordmarkas mange stier. Kanskje stien som er kalt "E6" ved Sognsvann er stedet å begynne. Eller mer ukjente stier i Lillomarka ved Tonsenhagen. Eller finnes det skjulte skatter ved Kjelsås?

Program

Turleder beslutter turopplegget nærmere turstart da dette er avhenig av vær og føreforhold. Deltakere vil motta deltakerbrev på e-post med nærmere informasjon om turopplegg og oppmøtested ca. en uke før turen.

 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Er du usikker på om du har gode nok ferdigheter eller andre spørsmål, ta kontakt med vårt Tursenter.

Generell informasjon

Pris: Gratis for medlemmer!  Vi stiller med turleder.
Ikke-medlemstillegg: kr. 400,- Bli medlem i DNT 

Annet
Merk at eventuelle kollektivreiser må deltakerne betale selv. Alle deltakere må stille med egen sykkel ettersom vi ikke har sykler til utlån hos DNT. Det bør være enten en hardtail sykkel med god demping foran eller en fulldempet stisykkel. Alle må ha med hjelm. Ellers kan ekstrautstyr som hansker, knebeskyttelse og annet vurderes etter behov og lyst. En liten sekk (10-12 L) med drikkeflaske/camelbak, lappeutstyr og ekstra slange, klesskift og litt niste/snacks kan være lurt å ha med seg.

Meld deg på og registrer navn og kontaktinformasjon slik at turleder kan få tatt kontakt per mail eller telefon.

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig  BUA kan hjelpe deg. Trykk deg til BUA og finn den ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Kart og ruteinformasjon

Turkart Nordmarka 1:25 000. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer og vinter

Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Vilkår for deltakelse på fellesturer

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Mer informasjon

Kontakt vårt Infosenter om du har spørsmål angående turen, kart eller utstyr. Telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 og 16.00. E-post: info@dntoslo.no

 

DNT ung Oslos turer og kurs er støttet av Frifond og midler fra Oslo Kommune.

Stisykkeltur i Nordmarka (16-30 år)

Har du syklet litt før, er i god fysisk form og ønkser å ble bedre kjent med sykkelmulighetene i Osloområdet?  Ta med din hardtail eller fulldempede sykkel og bli med ...

Kontaktinformasjon: