Løpetur i Nordmarka - langtur

Arrangement

Dato
16. mai kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, , Voksne, Nordmarka, Løpetur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Vandregruppa

Denne lørdagen inviterer vi til en løpetur i Nordmarka. Løpeturen er for dere som er vant til å løpe mye og langt, og som ønsker å bli med på flotte stier i Nordmarka. 

Løpeturen er spesielt lagt opp som en treningstur for de som har meldt seg på DNT-løpeturene i Rondane og Femundsmarka sommeren 2020, og for dere som vurderer å melde dere på. I tillegg er det plass til den som kun ønsker en langtur i marka.

Turlederne Frederik Emil, Per og Maria  er godt vant med lange løpe-turer - både i marka og på fjellet - og har mye erfaring om hva som som fungerer godt med tanke på løpesko, løpesekk og ernæring undeveis. Derfor har dere også mulighet til å stille spørsmål og snappe opp gode råd for neste løpetur.

Tidspunkt: 
Lørdag 16.mai kl. 10.00

Oppmøtested: 
Nydalen T-banestasjon; utgang mot Akerselva.

Avslutningssted:
Sognsvann T-banestasjon

Turbeskrivelse:
Vi løper fra Nydalen og ender på Sognsvann. Løpeturen legges på fine stier i Nordmarka og vi beregner å løpe ca 30 km totalt. Nærmere informasjon om løperute vil de påmeldte få.

Påmelding:
Alle må melde seg på til: mariabratteli@gmail.com (frist: torsdag 14.mai). NB: begrenset antall plasser (20 + 3 turledere)

Vi starter å ta imot påmeldinger til løpeturen i Nordmarka fom 29.april. Påmelding kan gjøres på inspirasjonsforedraget på Sørenga -  "Løping i fjellet - tips og triks" 29/4. Mer informasjon og påmelding til inspirasjonsforedraget her.

Pris:
Det er ingen påmeldingsavgift for å delta på løpeturen i Nordmarka. Reise, proviant, osv organiseres og dekkes av hver enkelt turdeltaker.

Pakkeliste:
Vi anbefaler lett sekk som sitter tett på kroppen. Drikkesystem og energibarer/energi gel/etc.


Vanskelighetsgrad:
Du må kunne løpe en distanse på 20 km med sekk i terreng på 2,5 time eller raskere. Det er en fordel - men ikke nødvendig - om du har løpt ett halv maraton fra før og kjent langløping på kroppen. Vi satser på en gjennomsnittsfart på ca 8-10 min/km (6-7,5 km/t) når vi er på sti - og raskere tempo på grusvei.

Har dere spørsmål eller annet - bare send oss en epost!

Maria:              mariabratteli@gmail.com       988 91 726
Frederik Emil:  sm_folen@hotmail.com         975 12 966
Per:                  nyskjerrig.per@hotmail.com  982 59 789

 

Les mer om "DNT-løpetur i Rondane" 2.-5.juli 2020.

Les mer om "Langløpstur i Femundsmarka" 6.-9.august

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Kontaktinformasjon: