Nissecamp i Grønliåsen

Dette arrangementet er over!

Start adventstiden med en stemningsfull skogstur til Grønliåsen og et besøk på nissens camp. Vi fyrer opp bål og hygger oss med gløgg, klementiner, pepperkaker og leker. Kanskje kommer nissen innom og sier hei...

Anbefales for alle barn med voksenfølge

.Det er muligheter for å grille pølser eller annen bålmat om dere har lyst til det.

Nissens camp ligger på toppen av Grønliåsen, og vi følger lysløypa opp til toppen. Terrenget er relativt flatt, og turen er derfor godt egnet for voksne og barn i alle aldre. Til nissecampen kan man enten gå fra Prinsdal idrettspark eller fra Bjørndal (inngang til lysløypa ved buddhisttemplet). Se kartutsnitt. Skogsturen er ca. 1,5 km hver vei, det gjelder både fra Prinsdal og Bjørndal. 

Oppmøte: Søndag 1. desember kl. 15.00. Avslutning ca. kl 17.00.

Oppmøtested: Prinsdal idrettspark eller Bjørndal (inngang til lysløypa ved buddhisttempelet).

Kollektivtransport: Buss 81 eller 87 til stoppested Prinsdal. Herfra er det ca. 13 min opp til idrettsparken. Til Bjørndal: Buss 71B, stoppested Sommerro.

Parkering: Ved Prinsdal idrettspark (Øvre Prinsdals vei 62) eller langs veien i Bjørnåsveien. 

Ha med:

  • Klær etter vær
  • Sitte- eller liggeunderlag

Ingen påmelding

Turen er gratis og åpen for alle, men alle barn må ha med en voksen.

Turen arrangerers av Barnas Turlag Oslo Sør som er en del av DNT Oslo og Omegn. Vi er en medlemsorganisasjon. Hvis du ikke er medlem i DNT, kan du lese mer om medlemsskap og melde deg inn her. Les vilkår for turdeltakelse her før turen. Mer informasjon om Barnas Turlag Oslo Sør og fremtidige arrangementer finnes på Facebook. 

Turleder: Linnea Syversætre Johannessen, tel: 412 23 207.

Kategori: Nærmiljø

Nissecamp i Grønliåsen

Start adventstiden med en stemningsfull skogstur til Grønliåsen og et besøk på nissens camp. Vi fyrer opp bål og hygger oss med gløgg, klementiner, pepperkaker og leker. Kanskje kommer nissen ...

Kontaktinformasjon: