Avlyst Klatre- og buldrehelg til Ula (19-30 år)

Fellestur

Fra dato
28. mai kl. 19:00
Til dato
31. mai kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Klatretur, Tur, Ungdom, Klatring, Buldretur, Turkatalog2020, Turkatalog2020_Ungtur, Turkatalog2020_Klatretur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda, Oslofjorden (se kart)
Turkode
12615
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Pga korona

Har du ikke prøvd klatring ute før, eller har du lyst til å gjøre det enda mer? Bli med DNT ung til Sandefjord for å utforske klatre- og sommerparadiset Ula.

PROGRAM

Dag 1: Turstart Ula
Oppmøte torsdag kveld kl. 19:00. Vi organiserer soveplasser i lavvo og gir dere praktisk info for helga. Videre utover kvelden har vi god tid til sosialisering og kveldsmat. DNT stiller med lavvo, eller så kan du ta med eget telt om du ønsker dette.

Det ordnes ikke med transport på denne turen og det oppfordres dermed for samkjøring i bil. 

Dag 2: Klatring og buldring
Vi starter fredagen men en felles frokost, som turlederne har med. Etter frokosten har vi en 2 timers workshop i ledklatring for nybegynnere. Etter workshopen går vi sammen til dagens klatre- og buldrefelt. Området vil by på utfordringer for klatrere på alle nivåer. Her er det mulig å prøve seg på både buldring og klatring, etter eget ønske.

Den lange lyse kvelden tilbringer vi sammen i campen med middagslaging og røverhistorier. 

Dag 3: Klatring og buldring
Vi får i oss en god frokost før vi inviterer til workshop i buldreteknikk (også nyttig for klatrere). Deretter reiser vi ut til dagens klatre- eller buldredestinasjon. På lørdag kveld har turlederne med felles middag som vi lager sammen i campen vår.

Dag 4: Hjemreisedag
Søndag starter vi igjen med felles frokost før vi sammen rigger ned campen vår. Vi får tid til noen timer på et crag i dag også, før avreisen tilbake til Oslo ca. klokka 15:00.

Med forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon:

DNT ung Oslo sitt arbeid er støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Pris:
Kr. 500,-
Ikke-medlemstillegg kr. 400,- Bli medlem i DNT.

Maks antall deltagere på denne turen: 20

Klatreerfaring:
Alle er velkommen, ingen tidligere erfaring kreves. Vi vil derimot presisere at vi ikke har kapasitet til nybegynnerkurs denne helgen utover programmet som allerede er satt opp.

Turpakken inkluderer: 3 felles frokost og 1 felles middag, fellesutstyr og instruktørkostnader.

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Annet:
Husk å ta med mat utover det som turledere stiller med; Felles frokost på fredagen, lørdagen og søndagen samt felles middag på lørdag kveld dekkes av DNT.

Lunsj og eventuelt snacks må man selv ta med selv.

Vi vil ha med lavvo som det er mulig å overnatte i dersom man ikke ønsker å ta med eget telt. Vennligst presiser i påmelding dersom du ønsker å sove i felles lavvo.

Instruktører stiller med alt av utstyr og crashpads, unntatt sko. Har du eget utstyr, ta gjerne dette med! Har du ikke egne klatresko, ta med joggesko med god gripesåle eller lave fjellstøvler. Ha med bevegelige klær til å klatre i, varme klær (det kan bli kjølig på kvelden), mat, drikke, bestikk/tallerken, sitteunderlag og hodelykt.

Husk å ha noe ekstra plass i sekken til fellesutstyr.

Transport:
Det ordnes ikke med felles transport på denne turen og vi anbefaler samkjøring dersom man bruker bil. Dersom det er behov kan det ordnes med transport fra togstasjon på Sandefjord til campingen.

Viktig informasjon om fellesturer vinter:
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Ofte stilte spørsmål - se vår faq om fellesturer.

 

Klatre- og buldrehelg til Ula (19-30 år)

Har du ikke prøvd klatring ute før, eller har du lyst til å gjøre det enda mer? Bli med DNT ung til Sandefjord for å utforske klatre- og sommerparadiset Ula. PROGRAM Dag 1: Turstart ...

Kontaktinformasjon: