2020 Hengekøyetur i Nordmarka (16-24 år)

Fellestur

Fra dato
9. mai 2020 kl. 10:00
Til dato
10. mai 2020 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ungdom, Marka, Hengekøye
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka, Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
12610

Skogstur med hengekøye. Det er noe av det beste du kan gjøre på våren når lufta er frisk og alt våkner til liv ute. Bli også med DNT ung for å oppleve Barlindåsen, en av Oslomarkas næreste og beste utsiktspunkt over byen og fjorden.

PROGRAM

Dag 1: Oslo sentrum til Barlindåsen
Vi møtes klokka 10:00 ved DNT-kontoret i Storgata. Se etter turledere i rød jakke. Vi tar T-banen til Grorud. Herfra skal vi bevege oss i retning Nydalshytta og etterhvert Barlindåsen. Vel fremme får vi forhåpentligvis en fin solnedgang før vi gjør klar hengekøyene rundt i leirområdet. Utover kvelden lager vi middag sammen og koser oss i leiren rundt bålet.

Dag 2: Barlindåsen til Oslo sentrum
På søndag koser vi oss med deilig frokost og før vi pakker sammen leiren vår. Vi begynner deretter på turen tilbake til byen. Turen kan gås via Linderudkollen, for litt trappetrening og mer utsikt, før vi avslutter turen på Grefsenkollen med en is. Herfra tar vi buss ned igjen til sentrum. Vi satser på å være i Oslo sentrum rundt klokka 16:00.

Med forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon:

DNT ung Oslo sitt arbeid er støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Pris:
Kr. 150,-
Ikke-medlemstillegg kr. 400,- Bli medlem i DNT.

Maks antall deltagere på denne turen: 10

Turpakken inkluderer: middag, utstyrsleie og turlederkostnader. NB! Deltakerne må betale reisen selv. Kan kjøpes i Ruter-appen.

Annet:
DNT stiller med middagsmat til lørdag kveld, men alle deltakere må ha med seg mat til lunsj lørdag, samt frokost og lunsj søndag.

Utstyr:
Du kan låne hengekøye av DNT eller man ha med egen. Spesifiser gjerne om du ønsker å låne i påmeldingen. Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Kart og ruteinformasjon:
Turkart Lillomarka 1:25 000. Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Ofte stilte spørsmål - se vår faq om fellesturer.

2020 Hengekøyetur i Nordmarka (16-24 år)

Skogstur med hengekøye. Det er noe av det beste du kan gjøre på våren når lufta er frisk og alt våkner til liv ute. Bli også med DNT ung for å ...

Kontaktinformasjon: