AVLYST - Hyttetur på Finse (13-16 år)

Fellestur

Fra dato
6. mars 2020 kl. 15:15
Til dato
8. mars 2020 kl. 19:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Barn, Hyttetur, Hardangervidda, Vinter, Ungdom, Turkatalog2020, Turkatalog2020_Ungtur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Hardangervidda (se kart)
Turkode
12550
Dette arrangementet er over!

DENNE TUREN ER DESSVERRE AVLYST. På denne turen får du sjansen til å oppleve Hardangervidda midt på vinteren sammen med andre turinteresserte. Vi skal bo fast på koselige Finsehytta og gå dagsturer for å utforske området på ski.

PROGRAM

Dag 1: Oslo S til Finsehytta
Vi møtes på foran avgangstavlen på Oslo sentralbanestasjon klokka 15:15. Se etter turleder i rød turlederjakke. Vi tar sammen toget til Finse som går klokka 15:43.

Vi går de 500 meterne bort til Finsehytta og sjekker oss inn på rommene våre før vi spiser en god 3-retters middag sammen. Vi blir litt bedre kjent utover kvelden og turlederne tar en prat om morgendagens plan for turer og aktiviteter. 

Dag 2: Turdag
Vi spiser en god frokost og smører niste før vi spenner på oss skiene og sekken og kommer oss ut på tur. Turlederne har funnet en god plan for en aktivitet og/eller tur vi kan få til i løpet av dagen. Er vi heldige med været kan kanskje en tur til Appelsinhytta og ferden mot Hardangerjøkulen være spennende å prøve seg på. Vi spiser lunsjen vår ute, og er ute på tur hele dagen. Vel tilbake på hytta er vi heldige og blir servert en god middag inne på hytta. Kanskje blir det tid til spill i peisstua etter middag?

Dag 3:
Vi spiser frokost sammen og lager nistepakke. Vi har ikke så mange timer før vi skal ta toget, men vi kan fortsatt få tid til en liten tur i nærområdet. Kanskje vi kan finne en liten bakke å lage skihopp? Vi legger fra oss alt utstyr vi ikke trenger på stasjonen, slik at vi ikke trenger å bære så tungt. Vi er tilbake på Finse stasjon innen klokka 14:00. Toget tilbake til Oslo går klokka 14:34, og det betyr at vi er tilbake i Oslo 19:05. Vi avslutter turen på Oslo sentralbanestasjon, sier takk for denne gang og på gjensyn til nye turvenner!

Med forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon:

DNT ung Oslo sitt arbeid er støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Pris:
Kr. 2000,-
Ikke-medlemstillegg kr. 400,- Bli medlem i DNT.

Maks antall deltagere på denne turen: 8

Turpakken inkluderer: togbillett til/fra Oslo, fullpensjon (frokost, niste, middag og overnatting) på Finse to netter, samt turlederkostnader.

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Annet:
All mat og drikke ordnes via måltider på Finsehytta. Annet snacks som nøtter, sjokolade og kjeks kan være godt å ha i sekken til turene. En vannflaske lett tilgjengelig er også å anbefale.

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Alle deltakere vil motta et deltakerbrev fra hovedturleder minst en uke før turstart med siste informasjon og tips til utstyr og pakking.

Utstyr:
Fjellski med gode støvler og staver med trinse er anbefalt på denne turen.  Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister. Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Kart og ruteinformasjon:
Turkart Finse 1:50 000. Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Les mer om hytta her: 
Finsehytta

Viktig informasjon om fellesturer vinter:
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Ofte stilte spørsmål - se vår faq om fellesturer.

AVLYST - Hyttetur på Finse (13-16 år)

DENNE TUREN ER DESSVERRE AVLYST. På denne turen får du sjansen til å oppleve Hardangervidda midt på vinteren sammen med andre turinteresserte. Vi skal bo fast på koselige Finsehytta og gå dagsturer ...

Kontaktinformasjon: