Foredrag: Drømmer du om Jotunheimen i vinter?

Arrangement

Dato
12. november kl. 18:00
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Topptur, Besseggen, Jotunheimen
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Friluftshuset Sørenga
Turkode
12556
Dette arrangementet er over!

Har du en drøm om å reise til Jotunheimen i vinter, men lurer litt på praktiske ting rundt dette? Da er dette kvelden du bør reise på!
Marius Haugaløkken er vert på Gjendesheim i Jotunheimen, og denne kvelden har han med seg Ørjan Venås fra Gjendeguiden hit til Sørenga.

 

Marius var vert på Rondvassbu, og er nå vert på DNT si største hytte Gjendesheim med ca 20 000 gjester i året. Han er opptatt av bærekraft og gode opplevelser, og gjør det han kan for at dette skal bli best mulig  for gjestene sine.

Ørjan er dagleg leiar i Gjendeguiden og har bla ansvaret for å utøve Besseggenpatrulja om sommeren. Link: https://www.gjendeguiden.no/besseggenpatrulja  I tillegg er han leder i Skredgruppa Innlandet i Røde Kors.

Om vinteren er det skredkurs, topptur og friluftsliv som er i fokus, og mye av dette skjer med utgangspunkt på Gjendesheim. Gjendeguiden arrangerer i likhet med DNT turer over Besseggen om vinteren, en tur som er mer eksklusiv enn turen om sommeren!

Sammen vil de gi dere inspirasjon og informasjon om vinterprogrammet på Gjendesheim, men kan og gi gode råd dersom du skal planlegge tur til Besseggen neste sommer. Du vil og kunne stille spørsmål etter foredraget.

Velkommen til en trivelig Jotunheimen kveld i høstmørket.

 

Hvor: Friluftshuset 

Tidspunkt: 18:00, dørene åpner en halvtime før

Pris: 100,- 

Kontaktinformasjon: