AVLYST - Hyttetur i Nordmarka (13-16 år)

Fellestur

Fra dato
24. januar kl. 16:00
Til dato
26. januar kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Helgetur, Hyttetur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
12529
Dette arrangementet er over!

Turen er dessverre avlyst.

Lavterskels skitur, høyterskels hyttekos! Har du lyst på en tur som legger mindre vekt på skiferdigheter og konkurranseinstinkt? Da er dette turen for deg! Bli med oss i DNT ung på den klassiske og ettertraktede hytteturen til Nydalshytta som ligger i kort avstand fra Movatn. Om du ikke har vært med på DNT tur før, er dette den perfekte mulighet for deg!

PROGRAM

Dag 1: Movatn til Nydalshytta

Vi møtes klokka 16:00 i bakgården til DNT Oslo kontoret. Vi tar sammen lokaltoget til Movatn stasjon hvor vi starter turen. For de som vil, kjører bil eller kommer seg frem på egen måte kan man møte på Movatn stasjon klokka 17:00. Se etter turleder i rød jakke. Vi går sammen inn til DNTs ubetjente hytte Nydalshytta hvor vi skal overnatte begge nettene. På hytta koser vi oss med god mat, hygge og peiskos. 

Dag 2: Turdag
Turleder har planlagt en rute som blir foreslått for gruppen fredag kveld over middagsbordet. Så finner gruppen sammen en tur de alle har lyst til å gå. Et alternativ kan være å besøke nærliggende hytter i området, som Lilloseter eller Kikut hvor det serveres vafler, kake og kakao. Vel tilbake i hytta fyrer vi i peisen og lager et godt måltid sammen.

Dag 3: Nydalshytta til Movatn
Søndag morgen er det litt opp til oss når vi vil dra hjem, men vi tar peiling på å være ute av hytta rundt 14.00. Vi rydder oss ut, pakker sekker og begynner ferden mot Movatn eller så blir vi enige om å ta en lenger tur til enten Sognsvann eller Holmenkollen.

Med forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon:

DNT ung Oslo sitt arbeid er støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Pris:
Kr. 400,-
Ikke-medlemstillegg kr. 400,- Bli medlem i DNT

Maks antall deltagere på denne turen: 12

Turpakken inkluderer: turledelse, 2 overnattinger i hytte, 2 middagsmåltider. Prisen inkluderer ikke kollektivtransport til/fra Oslo-Movatn. 

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Annet:
Alle må ta med egen frokost og lunsj, turlederene stiller med middag for oppholdet. Ønsker du noe annet snacks som nøtter, sjokolade, kjeks etc. som det kan være godt å ha i sekken, må du ta med dette selv. En vannflaske lett tilgjengelig er også å anbefale.

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Utstyr: 
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister. Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Kart og ruteinformasjon:
Turkart Nordmarka Vinter 1:50 000. Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Les mer om hytta her:
Nydalshytta

Viktig informasjon om fellesturer vinter:
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Ofte stilte spørsmål - se vår faq om fellesturer.

AVLYST - Hyttetur i Nordmarka (13-16 år)

Turen er dessverre avlyst. Lavterskels skitur, høyterskels hyttekos! Har du lyst på en tur som legger mindre vekt på skiferdigheter og konkurranseinstinkt? Da er dette turen for deg! Bli med ...

Kontaktinformasjon: