Førsjulstur til Høgevarde (18-25 år)

Fellestur

Fra dato
13. desember 2019 kl. 11:30
Til dato
15. desember 2019 kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Aktivitet Vinterskitur, Norefjell
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Norefjell og Eggedalsfjella (se kart)
Turkode
12588
Dette arrangementet er over!

Turen utsettes til et senere tidspunkt i vinter, grunnet julestria ;-)

På denne førjulsturen rømmer vi bort fra julestria i byen, og nyter deilig mat og upåklagelig utsikt fra 1400 m.o.h., i Drammen og Omegns turistforenings kronjuvel.

PROGRAM

Dag 1: Sandvasseter til Toveseter
Vi møtes på Oslo S kl 11:30, og tar toget Flå. Derfra tar vi en maxitaxi til Sandvasseter, før vi går en time på ski inn til idylliske Toveseter.

Dag 2: Toveseter til Høgevarde
Vi står opp og begir oss på turen oppover mot Høgevarde. Turen er beregnet å ta rundt 4 timer på ski, men været og føreforhold har selvsagt innvirkning. Når vi kommer frem klargjøres ribbe med tilbehør, og vi satser på god utsikt utover kvelden ettersom fullmåne er meldt nettopp denne helgen.

Dag 3: Høgevarde til Norefjell
Søndagen setter vi kursen sydover, i retning Norefjell. Etter 3 timers skimarsj, står vi øverst i skibakken på Norefjell! Etter en herlig nedkjøring setter vi oss på skibussen som tar oss tilbake til Oslo hvor vi ankommer i 20-tiden.

Med forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon

DNT ung Oslo sitt arbeid er støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Pris:
Kr. 600,-
Ikke-medlemstillegg kr. 400,- Bli medlem i DNT.

Maks antall deltagere på denne turen: 8

Turpakken inkluderer: transport med maxitaxi, turledelse, 2 overnattinger i hytte, 2 middagsmåltider og leie av fellesutstyr for vinterfjellet som turlederne medbringer. Prisen inkluderer ikke transport til Flå og fra Norefjell. Dere må kjøpe billett til det toget som går 12:03 fra Oslo S.

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Utstyr:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister. Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Viktig informasjon om fellesturer vinter:
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter".

Kart og ruteinformasjon:
Norefjell-Eggedal Turkart 1:50 000. Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Les mer om hyttene her: 
Toveseter
Høgevarde

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Ofte stilte spørsmål - se vår faq om fellesturer.

Førsjulstur til Høgevarde (18-25 år)

Turen utsettes til et senere tidspunkt i vinter, grunnet julestria ;-) På denne førjulsturen rømmer vi bort fra julestria i byen, og nyter deilig mat og upåklagelig utsikt fra 1400 ...

Kontaktinformasjon: