Frivilligfest på Breivoll Gård

Dette arrangementet er over!

Kjære frivillig!

 

Takk for at du er der! Enten du merket løyper, leder turer og aktiviteter, gjennomfører arrangementer, hugger ved eller pusser opp hytter: du er der. Med rød T-vest, kart og kompass, malerkost, øks eller DNT-brosjyre - og alltid med engasjement og entusiasme. Mange har bidratt tidligere, men en ting er sikkert: Uten din innsat i år hadde vi ikke kunnet skape så mange gode opplevelser for så mange mennesker. Du er grunnfjellet i DNT Oslo og Omegn - og det skal du være stolt av!

 

Velkommen til frivilligfest på Breivoll Gård lørdag 9.november fra klokka 17.00-23.00. Det vil bli servering av god mat, underholdning og sosialt samhold i fokus. Her kan du dele opplevelser og gode samtaler med mange andre frivillige og ansatte.

 

Ta med varme klær og hodelykt. Du melder deg på her, trykk på knappen "Meld deg på", innen søndag 3.november. Bindende påmelding. I år tilbyd vi transport etter festen. Vi setter opp Maxitaxi fra parkeringen på gården til Oslo S. Husk å huke av for transport når du melder deg på. Gi oss beskjed dersom du må melde deg av eller ikke kan komme, slik at noen andre som vil være med kan få din plass.

 

PROGRAM


17.00-17.30: Velkommen v/Henning Hoff Wikborg
17.30-18.30: Middag og premieutdeling
18.30-19.30: Underholdningsinnslag
19.30-23.00: Sosialt

ca 22.00: Avgang Maxitaxi fra parkeringen Breivoll gård til Oslo S.

 

Pris: 150 kroner.

 

Frivilligfesten arrangeres samtidig som Turledersamlingen. Mer informasjon om Turledersamlingen finner du her.

Vi håper å se deg - hjertelig velkommen skal du være!

 

Med vennlig hilsen,

Henning Hoff Wikborg, daglig leder

På vegne av administrasjonen i DNT Oslo og Omegn.

 

Frivilligfest på Breivoll Gård

Kjære frivillig!   Takk for at du er der! Enten du merket løyper, leder turer og aktiviteter, gjennomfører arrangementer, hugger ved eller pusser opp hytter: du er der. Med rød ...

Kontaktinformasjon: