Trilletur langs Akerselva til Sørenga

Fellestur

Dato
20. november 2019 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Babytur
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Elvelangs, urbant og med lukten av sjø.

Turen starter ved Alexander Kiellands plass. Vi følger turveien langs Akerselva ned til Grønland, passerer Oslo Mekaniske Verksted og går over gangbroa i bunnen av Platous gate. Vi fortsetter langs vannspeilet ved Middelalderparken og tar så ut til Sørenga. Vel framme på DNT Friluftshuset får vi servert kaffe og te på Bystua. Ta med niste.

Oppmøte: Alexander Kiellands plass kl. 10.30.

Off. kom.: Buss 21, 33, 34 og 54 til Alexander Kiellands plass.

Følg oss på Facebook: "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og fine friluftsopplevelser. Trilleturene går i forskjellige marker og områder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med turmulighetene i nærområdet. Vi triller hovedsaklig til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger og ved sjøen. På de fleste turene legger vi opp til en pause innendørs så dere kan stelle babyen og kjøpe en matbit, men på noen av turene tar vi også pausen ute. Da bør dere ha med noe å sitte på og litt mat og drikke. 

Trilleturene er et populært tilbud og et viktig tiltak i vårt arbeid for å få enda flere ut på tur. Gjennom trilleturene kan du gi barnet ditt en god og sunn start på livet. Turlederne på disse turene er frivillige som selv har med barn i vogn eller bæremeis. Vi er avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra til Team Nærfriluftsliv om du ønsker å bidra som turleder.

Trilleturene i Barnas Turlag er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer dere til å melde dere inn i DNT for å bistå oss i vårt arbeid.

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur langs Akerselva til Sørenga

Elvelangs, urbant og med lukten av sjø. Turen starter ved Alexander Kiellands plass. Vi følger turveien langs Akerselva ned til Grønland, passerer Oslo Mekaniske Verksted og går over gangbroa i ...

Kontaktinformasjon: