Trilletur til Trollvannstua

Fellestur

Dato
18. september kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Babytur
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på en fin utsiktstur i Lillomarka!

Trollvannstua er et populært og lett tilgjengelig utfartssted i Lillomarka. Vi går fra Stig og opp til Trollvann og Trollvannstua der vi tar en pause i eller utenfor kaféen. Herfra er mulighetene mange; Vi kan trille tilbake til Stig, vi kan fortsette til Linderudkollen eller vi kan nyte den flotte utsikten over Oslo på vei ned fra Grefsenkollen.

Oppmøte: Parkeringsplassen i bunnen av Grefsenkleiva (N.B. ikke Trollvann) kl. 10.30.

Off. kom: Buss 31 til Stig, ca. 15 min gange.

Parkering: Gratis parkering i bunnen av Grefsenkleiva.

Følg oss på Facebook: "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og fine friluftsopplevelser. Trilleturene går i forskjellige marker og områder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med turmulighetene i nærområdet. Vi triller hovedsaklig til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger og ved sjøen. På de fleste turene legger vi opp til en pause innendørs så dere kan stelle babyen og kjøpe en matbit, men på noen av turene tar vi også pausen ute. Da bør dere ha med noe å sitte på og litt mat og drikke. 

Trilleturene er et populært tilbud og et viktig tiltak i vårt arbeid for å få enda flere ut på tur. Gjennom trilleturene kan du gi barnet ditt en god og sunn start på livet. Turlederne på disse turene er frivillige som selv har med barn i vogn eller bæremeis. Vi er avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra til Team Nærfriluftsliv om du ønsker å bidra som turleder.

Trilleturene i Barnas Turlag er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer dere til å melde dere inn i DNT for å bistå oss i vårt arbeid.

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Trollvannstua

Bli med på en fin utsiktstur i Lillomarka! Trollvannstua er et populært og lett tilgjengelig utfartssted i Lillomarka. Vi går fra Stig og opp til Trollvann og Trollvannstua der vi ...

Kontaktinformasjon: