Nærtur fra Skøyen til Bogstad

Fellestur

Dato
20. august kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, , Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100

Vi går fra Skansebakken til Lysedammene, Otertjernsåsen og ned til øvre Lyse. Turen er 11-12 km, noe stigning. Transport: Bussbytte for de som som kommer fra Skøyen ved Røa kirke, til buss 41 Sørkedalen. De som står på Bogstad tar buss fra Peder Ankersplass. 

Generelt om turene:

Nærturgruppa på Skøyen går på tur fra Bogstad camping.

Møt opp ved sørsiden av Skøyen togstasjon tirsdag klokka 11.00. Gruppa tar buss 32 opp til Bogstad Camping. Det er også mulig å møte direkte på Bogstad camping 11.25.  Trivelige turledere møter både på Skøyen og Bogstad.

Turen varer i ca tre timer. Ta på gode sko og klær etter vær. Gruppa raster gjerne ute, så ta med mat, drikke og en sitteplate. Se oversikt over høstens turprogram.

Merk at det i ulike ukenummer er nærtur i området Skøyen. 

Nærturene med "Aktiv i 100" har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene i Oslo. Ta gjerne kontakt med Tursenteret hvis du lurer på noe om turene, eller ønsker å etablere en gruppe der du bor. Tlf 22 82 28 00

 

Nærtur fra Skøyen til Bogstad

Vi går fra Skansebakken til Lysedammene, Otertjernsåsen og ned til øvre Lyse. Turen er 11-12 km, noe stigning. Transport: Bussbytte for de som som kommer fra Skøyen ved Røa kirke, til ...

Kontaktinformasjon: