Ekstra lett nærtur på Tøyen - Månedens tur til Bygdøy

Fellestur

Dato
26. august kl. 11:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærturgruppe, Nærtur, Flerkulturell, Internasjonal
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Månedens tur til Bygdøy. Vi spiser ute underveis. Hvis det skulle friste med et friskt bad, ta også med badetøy 😊

Transport: Vi tar T-bane til Nationaltheateret bytter til buss 30 mot Bygdøy, går av på Kongsgården (turen starer der). Ta med reisekort, mat og drikke (og evt. badetøy).

Generelt om ekstra lett nærtur på Tøyen:

Har du lyst til å utforske bynært friluftsliv med skjulte perler rundt omkring i Oslo by? Bli med på hyggelige og enkle mandagsturer på Tøyen. 2019 er Oslo den europeiske miljøhovedstad! For flere detaljer om turene se her.

Møt opp kl. 11.00 utenfor Aktivitetshuset K1 (Kolstadgata 1).

Vi går på veier og grøntområder i nærheten av Tøyen, og tempo og lengde tilpasses deltakernes ønsker og behov. Turene varer i ca. 1,5 - 2 timer. Siste mandag i måneden har vi "måndedens tur" som varer litt lengre hvor vi tar T-banen for å komme oss ut i skogen eller har et tema for turen. Ta på gode sko og klær som passer til været. Turene arrangeres hele året, med unntak av sommerferie, juleferie og påskeferie. Du trenger ikke å kjenne noen fra før eller ha erfaring med lignende turer. Deltagelse på tur er gratis. 

Turgruppa er et samarbeid med bydel Gamle Oslo.

NærturgruppeTurene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper. 

Ved spørsmål, ta kontakt: lisbeth.hildremyr@dntoslo.no, tlf. 22 82 28 00

Velkommen!

Ekstra lett nærtur på Tøyen - Månedens tur til Bygdøy

Månedens tur til Bygdøy. Vi spiser ute underveis. Hvis det skulle friste med et friskt bad, ta også med badetøy 😊 Transport: Vi tar T-bane til Nationaltheateret bytter til buss 30 mot Bygdøy, ...

Kontaktinformasjon: