Søndagstur til Kobberhaughytta

Fellestur

Dato
27. oktober 2019 kl. 11:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne søndagsturen passer for alle som vil gå på langtur i Marka. Turen starter fra Sporten på Frognerseteren og går videre til vakre Blankvannsbråtan. Deretter går turen til Markas storstue, Kobberhaughytta! Her er det mulig å kjøpe noe godt i disken samtidig som vi beskuer utbyggingen av det nye anekset. Returen går via Finnerud og ned til Sørkedalen.  

Oppmøte: Sporten 11.00. Turen starter når deltakere som kommer med banen til Frognerseteren 11.00, ankommer Sporten (det tar ca 5 minutter å gå fra T-banestasjonen til Sporten).

Kollektiv: T-banens Linje 1 til Frognerseteren. Retur med buss fra Sørkedalen Skole.

Ta med: Mat og drikke. Gode sko. Ta gjerne med turkartet Nordmarka 1:50 000.

Søndagsturer er en del av DNT Oslo og Omegns nye turtilbud. Turene er spesielt rettet mot folk som ønsker å gå lengre turer i Marka på sti. Turene går fra sentrale utfartssteder med gode kollektivmuligheter. Merk at vi har også egne søndagsturer for seniorer. her finner du oversikt over turprogrammet til Seniorgruppa. Vandregruppa arrangerer også noen søndagsturer. Her finner du turprogrammet til Vandregruppa. For søndagsturer i enklere turterreng se oversikt over Internasjonale Søndagsturer. 

Kategori: Stitur

Søndagstur til Kobberhaughytta

Denne søndagsturen passer for alle som vil gå på langtur i Marka. Turen starter fra Sporten på Frognerseteren og går videre til vakre Blankvannsbråtan. Deretter går turen til Markas storstue, ...