Søndagstur i Østmarka - spennende stier og plasser

Fellestur

Dato
1. september 2019 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Kom deg ut-dagen
Dette arrangementet er over!

Søndagstur på selveste Kom deg ut-dagen. Turen for deg som vil gå på sti og oppleve Østmarka utenfor turveiene i Østmarka. Fra Skullerudstua går turen over Solåsen til Smalvann. Her blir det hyggelig matpause i vannkanten. Turen går videre til Milorghula og gjennom Trolldalen mot Ødegård. Terrenget er middels tungt, med både opp- og nedstigninger. Trolldalen er steinete og kan være noe våt. 

Turen passer for turglade barn og ellers folk i alle aldere.

Ta med: Mat og drikke. Husk gode sko som er egnet for sti, og klær etter vær. 

Søndagsturer er en del av DNT Oslo og Omegns nye turtilbud. Turene er spesielt rettet mot folk som ønsker å gå lengre turer i Marka på sti. Turene går fra sentrale utfartssteder med gode kollektivmuligheter. Merk at vi har også egne søndagsturer for seniorer. her finner du oversikt over turprogrammet til Seniorgruppa. Vandregruppa arrangerer også noen søndagsturer. Her finner du turprogrammet til Vandregruppa. For kortere søndagsturer i enklere turterreng se oversikt over Internasjonale Søndagsturer. 

Kategori: Stitur

Søndagstur i Østmarka - spennende stier og plasser

Søndagstur på selveste Kom deg ut-dagen. Turen for deg som vil gå på sti og oppleve Østmarka utenfor turveiene i Østmarka. Fra Skullerudstua går turen over Solåsen til Smalvann. Her ...