Nærturgruppa på Ammerud på tur til Maridalsvannet

Fellestur

Dato
29. oktober kl. 11:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100

Bli med på tur til vakre Maridalsvannet. Turen starter fra Kjelsås stasjon og følger østsiden av vannet til Sander gård. Videre mot kirkeruinene og Hammeren. Retur med buss 51 fra Hammeren. Husk mat og drikke. Det blir rast underveis.


Oppmøte: Ammerud T-banestasjon 11.00. Buss 31 fra Ammerud (holdeplassen ved Trondhjemsveien) klokka 11.02 til Stig. Bytte til buss 25 klokka 11.25 og videre til Kjelsås stasjon.  

Øvrige tirsdager er det vanlig nærtur fra Ammerud. Disse turene varer ca to timer, og går på stier og turveier i Lillomarka. Ta på gode sko og gjerne litt mat og drikke i sekken. Siste tirsdag i måneden drar gruppa på tur til andre steder. Her er høstens turprogram.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper. 

Nærturgruppa på Ammerud på tur til Maridalsvannet

Bli med på tur til vakre Maridalsvannet. Turen starter fra Kjelsås stasjon og følger østsiden av vannet til Sander gård. Videre mot kirkeruinene og Hammeren. Retur med buss 51 fra ...