Nærtur fra Ellingsrud - Juleavslutning til Sagdalen til Veiviseren i Lørenskog

Fellestur

Dato
6. desember 2019 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Juleavslutningstur til Sageleva fra Sagdalen og kafe på Veiviseren i Lørenskog Hus. Vi går Sagstien (turvei) langs Sagelva, forbi Fjellhamardammen (rast), langs Fjellhamarelva til Lørenskog Hus. Kaffe og nogo attått på Veiviseren kafe. Buss eller apostlenes hester hjem etterpå. Transport: Buss 100 fra Karihaugen kl. 11.17 til Sagdalen (sone 2), framme kl. 11.36.

God jul og godt nytt år!

MERK: Første tur på nyåret 2020 er fredag 3. januar :)

Generell informasjon om nærturene:

Bli med på en hyggelig tur øverst i Groruddalen. Møt opp utenfor Ellingsrudåsen T-banestasjon fredag kl. 11.00. Turen går på turveier og stier i området, og varer omkring 2-3 timer. Hvis det er godt vær, spiser gruppa ofte ute. Ved dårlig vær avsluttes kanskje turen med en kopp kaffe inne på Kulturkjelleren på Ellingsrud. Ta på gode sko og klær etter vær. Når det er vinter er det viktig å ha med brodder. Ta også gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur. Siste fredag i måneden drar vi på tur til et annet sted. Her finner du høstens turprogram.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærmiljø av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene.

Nærtur fra Ellingsrud - Juleavslutning til Sagdalen til Veiviseren i Lørenskog

Juleavslutningstur til Sageleva fra Sagdalen og kafe på Veiviseren i Lørenskog Hus. Vi går Sagstien (turvei) langs Sagelva, forbi Fjellhamardammen (rast), langs Fjellhamarelva til Lørenskog Hus. Kaffe og nogo attått på ...

Kontaktinformasjon: