Langtur innom 3 kommuner og 3 gjermenninger

Fellestur

Dato
20. oktober 2019 kl. 10:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Langtur, #Nærtur
Arrangører
Gjerdrum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Akershus Øst, Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi inviterer til flott tur i Romeriksåsen med utgangspunkt fra Gjerdrums Gjermenningen. På turen passerer vi Kirkeby- og Smalgjermenningen. Vi tar en rast ved Grøsåkervangen der vi nyter medbrakt niste før vi vender nesa hjemover via Årstadvangen. 

På turen kommer vi til å passere flere steinkistedammer, en beverdam og Romeriksåsens lengste gangbru. Turen går gjennom lett kupert skogsterreng. Dette er en fin mulighet til å bli kjent med de flotte merkede stiene i området. Turen er ca. 11 km og vil ta ca. 4,5 time inkl. pauser. 

Veibeskrivelse og oppmøte: 

Følg fylkesvei 427 fra bensinstasjonen i Ask i Gjerdrum. Etter ca. 2.5 km ta av til venstre mot Gjerdrum almenning (Sagvegen). Her kommer du inn på en bomveg (automatisk skiltgjenkjenning). Kjør rett frem til enden av veien - ca. 7-8 km. Der står vi og venter på dere. 

Langtur innom 3 kommuner og 3 gjermenninger

Vi inviterer til flott tur i Romeriksåsen med utgangspunkt fra Gjerdrums Gjermenningen. På turen passerer vi Kirkeby- og Smalgjermenningen. Vi tar en rast ved Grøsåkervangen der vi nyter medbrakt niste ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Einar Korvald
  • Monica Hvideberg Moer