Nærturgruppa på Ammerud på tur til Fuglemyrhytta

Fellestur

Dato
28. mai kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Bli med på tur til Fuglemyrhytta. Turen går fra Skådalen og stiger bratt oppover til Vettakollen. Her finner vi kanskje Oslos flotteste utsikt. Turen fortsetter videre inn til Fuglemyrhytta. Her blir det rast ute i gapahuken. Retur på sti ned til Sognsvann.  
 

Oppmøte: Ammerud T-banestasjon 11.00. T-banen til Majorstua 11.05. Bytte til linje 1 retning Frognerseteren. Avstigning Skådalen T-banestasjon.

Øvrige tirsdager er det vanlig nærtur fra Ammerud. Disse turene varer ca to timer, og går på stier og turveier i Lillomarka. Ta på gode sko og gjerne litt mat og drikke i sekken. Siste tirsdag i måneden drar gruppa på tur til andre steder. Her er vårens turprogram.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper. 

Nærturgruppa på Ammerud på tur til Fuglemyrhytta

Bli med på tur til Fuglemyrhytta. Turen går fra Skådalen og stiger bratt oppover til Vettakollen. Her finner vi kanskje Oslos flotteste utsikt. Turen fortsetter videre inn til Fuglemyrhytta. Her ...