Nærtur fra Tonsenhagen - Månedens tur til Barlindåsen

Fellestur

Dato
23. mai 2019 kl. 10:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Barlindåsen – Lillomarkas Besseggen. Vi går relativt bratt fra Snippen og opp til toppen av Barlindåsen. Videre om Lille Gryta og til Solemskogen, og eventuelt helt til Tonsenhagen. NB: se avgangstid.
 
NB: Turleder tar 25-buss fra Tonsenhagen skole kl 10.04, på Kjelsås 10.15. Tog fra Kjelsås stasjon går kl 10.36.(Du rekker toget med buss 10.19 fra Tonsenhagen også, hvis bussen ikke er forsinket.) Tog til Snippen st. (Oslotakst) 

Generell informasjon:

Det er nærtur fra Tonsehagen hver torsdag. Turene går på flotte stier og skogsbilveier, ut i fra vær og føreforhold. Av og til tilbyr vi to turalternativer, sånn at alle skal få en passe krevende tur. Ta på gode sko, litt mat og drikke i sekken. Det er alltid muligheter for en matpause underveis. Husk brodder når det er snø eller is. 

Siste torsdag i måneden arrangeres Månedens tur. Da tar gruppa gjerne buss for å komme til et litt annet turutgangspunkt. Her finner du vårens turprogram.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Det er mange nærturgrupper å velge mellom i Oslo. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene.  

Nærtur fra Tonsenhagen - Månedens tur til Barlindåsen

Barlindåsen – Lillomarkas Besseggen. Vi går relativt bratt fra Snippen og opp til toppen av Barlindåsen. Videre om Lille Gryta og til Solemskogen, og eventuelt helt til Tonsenhagen. NB: se avgangstid. ...

Kontaktinformasjon: