Yoga på Friluftshuset (Grunnleggende)

Kurs

Fra dato
27. mai kl. 17:30
Til dato
17. juni kl. 18:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Kurs, Temakurs, Yoga, Friluftshuset, Dntungoslo
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Friluftshuset Sørenga
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
12452
Dette arrangementet er over!

Er du nysgjerrig på yoga? 
DNT og Gnist Yoga tilbyr et yogakurs over 4 uker før sommeren som passer for nybegynnere og de som har gjort lite yoga før. Dette er en fin introduksjon til yoga og du kan oppleve hvordan yoga bidrar til styrke og balanse i kropp og sinn.

Yogalærer Jeanette Olsen fra Gnist Yoga har undervist yoga på Friluftshuset i to år og er utdannet yogalærer i Mexico. Hun har en raus og inkluderende stil som mange deltakere setter pris på. Timene er vinyasa-inspirerte, en yoga som er relativt dynamisk, hvor pust koordineres med bevegelse for å få flyt i kroppen og løse opp spenninger.

Yogatimene foregår innendørs i Bystua på Friluftshuset til DNT Oslo og Omegn på Sørenga i en uformell setting. Friluftshuset tilbyr ellers et bredt spekter av aktiviteter, fra buldring til kajakkkurs. Stedet ligger idyllisk til ved Sørenga Sjøbad, så kanskje frister det med et bad etter yogaen?

Ha på deg myke klær eller treningstøy som ikke er altfor stramt. Vi har yogamatter til utlån, men ta gjerne med egen yogamatte om du har.

Kurs 4 uker: Mandager, 27. mai til 17.juni 2019
Tidspunkt: kl. 17:30-18:30

Pris: kr 830,- pr kurs (ikke-medlemstillegg for de over 26 år kr. 150,-)

• For spørsmål om kursinnhold, kontakt Jeanette på Gnist Yoga eller hei@gnistyoga.no
• For spørsmål om bestilling og betaling, kontakt Friluftshuset på friluftshuset@dntoslo.no

(Vi setter også opp kurs for de som har erfaring med yoga:
Kurs for litt øvede mandager kl. 19.00 - 20:15. Du må ikke ha vært med på nybegynnerkurs for å delta på kurs for lett øvet, men du bør ha vært borti yoga før. Søk på "Yoga på Friluftshuset (litt øvet)" for å finne påmeldingen.)

Yoga på Friluftshuset (Grunnleggende)

Er du nysgjerrig på yoga?  DNT og Gnist Yoga tilbyr et yogakurs over 4 uker før sommeren som passer for nybegynnere og de som har gjort lite yoga før. Dette ...

Kontaktinformasjon: