Praktisk kurs i turmat - inspirasjon til gode matopplevelser på tur

Kurs

Dato
27. oktober kl. 13:00 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Temakurs, Matlaging, Sørenga, Godturmat, Turmat
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Friluftshuset Sørenga
Turkode
12449
Dette arrangementet er over!

Velkommen til et inspirerende kurs om matlaging på tur. Vår kursholder, Guri Kauserud, har lang erfaring med matlaging utendørs både fra kajakkturer og turer på fjellet hele året rundt.

Kurset tar for seg:

Teori:

  • Ulike type turer > Ting å tenke på ved valg av type mat og utstyr?

 

  • Tips til matvarer/meny og utstyr innen temaene:

             - Mat laget i forkant av turen, eksempelvis tørket mat og energikaker

             - Bålmat

             - Vekteffektiv mat for mer krevende turer hvor mat må bæres

             - Mat på kajakk-tur/kosetur/ barnevennlig tur..

 

Praksis:

Vi lager et variert måltid sammen ute. Fint om deltakerne kan ta med hvert sitt stormkjøkken med kokekar og panne/lokk, liten skjærefjøl og kniv, røresleiv,  samt tallerken, bestikk og drikkekopp.

Gi tilbakemelding ved påmelding om event. allergi/matreservasjoner

Litt om meg: 51 år gammel mat- og livsglad 3-barns mor, oppvekst preget av enkelt turliv, erfaring fra kajakkturer og turer i skog og fjell sommer og vinter. Motto på tur: «Vi må jo kose oss litt» 😉  

Kurset er åpent for alle og er et nybegynnerkurs. Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med på kurset.

Oppmøte: Bråten badeplass ved Nøklevann, kl. 13.00.
Varighet: Ca. 2,5 timer
Pris: Kr 450,- (ikke-medlemstillegg kr 100,-)

Trenger du turutstyr kan dette kjøpes i vårt Tursenter eller i Nettbutikken.

Vilkår for deltakelse på fellesturer/kurs:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge" .

 

Kontaktinformasjon: