Avlyst Basecamp Stisykkel - Trysil

Arrangement

Fra dato
14. juni kl. 19:00
Til dato
16. juni kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Basecamp, Sosialt, Fjellsport, Stisykkel, Sykkel, Trysil
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT fjellsport Oslo
Turområde
Reinheimen, Sunnmørsalpane, Tafjordfjella, Trysil og Engerdal (se kart)
Turkode
12409
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Har du drømt om å utforske stisykkeleldoradoet Trysil sammen med andre entusiaster? Nå har du sjansen til å bli med DNT Fjellsport på en lavterskel stisykkeltur med basecamp i Trysil

Turlederne våre setter opp forslag til dagsturer i områdene rundt Trysil hvor det er gode muligheter til å sykle stier med varierende vanskelighetsgrad. Vi forsøker å tilpasse vanskelighetsnivå og lengde på turer til gruppen i den grad det er mulig.   

AKTIVITETER

Dagsturer lørdag og søndag med base i Trysil. Vi forsøker primært å sykle fra døra, men det kan være aktuelt å legge noen turer litt lenger unna slik at vi kjører bil et lite stykke først.

Oppmøte i Trysil klokka 19.00 Fredag kveld. Si ifra til turluderne dersom du er forhindert fra å møte opp innen klokka 20.00 med tanke med turplanlegging.

Vi satser på å være ferdig innen klokka 17.00 på Søndag ettermiddag.

DELTAKERKRAV

Du bør være i brukbar fysisk form og ha syklet noe på sti før. Du bør orke å være ute og sykle 5 timer per dag, men det kommer selvfølgelig til å bli stopp og pauser.

MAT

Turlederne kjøper inn til middag lørdag. Mat til alle andre måltider må ordnes selv av deltakerne.

OVERNATTING

Leilighet på Sjumilsskogen i Trysil (Kanken). Leiligheten har 15 sengeplasser og ligger i direkte tilknytning til skisenteret. Leiligheten har diverse fasiliteter slik som tre bad, stue/kjøkken, sauna, tørkerom etc.  Sovepose er ikke tillatt. Alle må ha med sengetøy eller lakenpose.

TRANSPORT

Det legges opp til transport med privatbiler, evt. med buss (Trysilekspressen) og turlederne bidrar til å koordinere samkjøring for de som reiser fra Oslo.

Se https://en-tur.no/ for kollektivtransport.

UTSTYR

Turlederne sender ut utstyrsliste ca. 2 uker før avgang. Deltakerne må selv stille med fulldempet stisykkel og nødvendig sikkerhetsutstyr slik som f.eks. hjelm. Det er mulig å leie sykkel i Trysil (https://www.trysil.com/no/Gjore/Sommer/sykkel/sykkelleie/). Dette ordner den enkelte deltaker med selv.  

OM TRYSIL OG SYKKELMULIGHETENE

Områdene rundt Trysil har et stort nettverk av fine singeltrack sykkelstier. I tillegg finnes det morsomme bygde stier i Gullia som er rett ved leiligheten.

PRIS 

Pris: 1981,-  Påmeldingsavgiften dekker turlederkostnader og overnatting på hytte. Mat med unntak av middag dekkes av deltakerne. Transport til Trysil dekkes av deltakerne.

Ikke-medlemstillegg: 750,- Meld deg inn i DNT her

KART

Kart over området kan kjøpes i vårt Tursenter i Storgata 3 i Oslo, på Sørenga, eller på Nettbutikken

 

GENERELL INFORMASJON

Kontakinformasjon og vilkår

Har du spørsmål angående turen, kart eller utstyr, anbefaler vi deg å ta kontakt med vårt Infosenter

Når du melder deg på dette kurset bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i generelle vilkår fellesturer. Se også viktig informasjon sommer.

Fjellsportaktiviteter innebærer en viss risiko for liv og helse. Vi gjør oppmerksom på at deltakelse på DNT Fjellsport Oslos arrangementer skjer på deltakernes eget ansvar, ref. DNT Oslo og Omegns generelle vilkår pkt. nr. 6, samt pkt. nr. 11 om deltakernes ansvar.

Vi understreker samtidig at ivaretakelse av deltakernes sikkerhet er et grunnleggende mål på våre arrangementer. Våre turledere er godkjente gjennom DNTs egen turlederstandard. Kursledere, bre-, klatre- og skredinstruktører, er kvalifisert og godkjent etter Norsk Fjellsportforums Nasjonal Standard. DNT er godkjent arrangør etter samme standard, som forutsetter bruk av anerkjente tekniske metoder for kursgjennomføring og opplæring.

Nyhetsbrev og Facebook

Lik oss på Facebook. Bli oppdatert på kurs og turer, hva som skjer i DNT Fjellsport Oslo og andre fjellsport-nyheter. 

Basecamp Stisykkel - Trysil

Har du drømt om å utforske stisykkeleldoradoet Trysil sammen med andre entusiaster? Nå har du sjansen til å bli med DNT Fjellsport på en lavterskel stisykkeltur med basecamp i Trysil ...