Nærtur fra Bøler - Månedens tur til Skyttenbrua/El Paso

Fellestur

Dato
28. mai kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Månedens tur til Skyttenbrua/El Paso

Vi legger i vei, fra Bøler, over Rustadsaga til Ødegården. Videre vandrer vi over Ødegårdsmosen til El Paso hvor vi tar en rast med mat og drikke ved brua. Tilbake går vi Karl XII's vei over Høyås til Rustadsaga, der turen avsluttes.

Turen er ca 12 km lang. 

Oppmøte: Bøler T-banestasjon klokka 11.00.

Ta med: Mat, drikke og sitteplate.

Generelt om nærturene: Alle turene starter fra Bøler T-banestasjon tirsdager klokka 11:00. Turene varer mellom tre og fire timer inkludert matpause.  Ta på gode sko og klær etter vær. Pakk sekken med litt mat og drikke. Vinterstid er brodder av og til helt nødvendig. Ta også gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur. Her finner du hele vårens turprogram. Turene arrangeres i samarbeid med Frivilligsentralen i bydel Østensjø, og er en del av DNTs nærturprosjekt "Aktiv i 100". Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene i Oslo. Ta gjerne kontakt med Tursenteret hvis du har spørsmål om turene.

Nærtur fra Bøler - Månedens tur til Skyttenbrua/El Paso

Månedens tur til Skyttenbrua/El Paso Vi legger i vei, fra Bøler, over Rustadsaga til Ødegården. Videre vandrer vi over Ødegårdsmosen til El Paso hvor vi tar en rast med mat ...