AVLYST - Fjellsportsamling - Lom i fullmåne

Arrangement

Fra dato
13. september 2019 kl. 20:00
Til dato
15. september 2019 kl. 16:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Fjellsportsamling, Sykkel, Sosialt, Bål, Fjellsport, Samling, Buldring
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT fjellsport Oslo
Turområde
Reinheimen (se kart)
Turkode
12357
Dette arrangementet er over!

TUREN ER DESSVERRE AVLYST.

Fjellsportsamling er for deg som har lyst til å treffe andre som er glad i fjellet. Vi drar til Lom for å leke oss blant elvejuv og høye tinder, samt spise god mat og hygge oss rundt et stort bål. Her treffer du både klatrere og stisyklister, og de andre som trives best i den litt brattere delen av friluftslivet. Noen av oss er nysgjerrige nybegynnere, og andre er erfarne fjellfolk. Felles for oss alle er at vi ønsker inspirasjon, nye turvenner og fantastiske opplevelser i fjellheimen.


Destinasjon for turen legges til vakre Lom i Ottadalen. Med sin nærhet til Jotunheimen og andre fjellområder kan Lom by på mange muligheter for fjellsport og annet friluftsliv. Også i Lom sentrum er det mange alternativer for fjellsport-aktiviteter. Blant annet ligger det både sportsklatrefelt en kort kjøretur fra sentrum, et nytt klatretårn i gangavstand fra Lom sentrum, og et splitter nytt buldrerom, også i nærheten av Lom sentrum. 

AKTIVITETER

Aktivitetsplan for helga er enda ikke helt på plass, og det vil komme informasjon om dette senere. Vi håper å kunne benytte oss av fullmånen denne helga om været tillater det.

DELTAKERKRAV

På denne fjellsportsamlingen ønsker vi å få til en helg der en kan treffe mennesker med entusiasme for ulike typer bratt friluftsliv. Vi har ingen guider eller instruktører som hjelper oss til topps, så all aktivitet er basert på egen kompetanse og erfaring, og ved hjelp av personlig utstyr. Det vil allikevel være med noen turledere som hjelper til med å koordinere aktiviten, og som har kompetanse innenfor flere ulike aktiviteter.

MAT

Det legges opp til at alle ordner seg med egen mat. Lørdag ettermiddag blir det felles grilling i campen, og puben på Nordal i Lom sentrum vil være åpen. DNT Fjellsport ordner med grill og grillkull mm., mens alle tar med seg det det man selv ønsker å grille.

PRIS PER PERSON

Kroner: 399,- Pris inkluderer ikke overnatting og transport

OBS: Ikke medlemstillegg: 750,- Meld deg inn i DNT her

OVERNATTING

Overnatting vil vere på Nordal turistsenter i Lom sentrum, og dekkes selv av den enkelte enten man velger hytte eller medbragt telt.
http://www.nordalturistsenter.no/

TRANSPORT

Det tar ca 4,5 time å kjøre til Lom fra Oslo i bil. Turlederne vil koordinere transport og samkjøring så langt det lar seg gjøre. Se https://en-tur.no/ for kollektivtransport.

KART

Kart over området kan kjøpes i vår Turinformasjon i Storgata 3 i Oslo, på Sørenga, eller på Nettbutikken

GENERELL INFORMASJON

Kontakinformasjon og vilkår

Har du spørsmål angående kurset, kart eller utstyr, anbefaler vi deg å ta kontakt med vårt Infosenter

Når du melder deg på dette kurset bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i generelle vilkår fellesturer. Se også viktig informasjon sommer.

Fjellsportaktiviteter innebærer en viss risiko for liv og helse. Vi gjør oppmerksom på at deltakelse på DNT Fjellsport Oslos arrangementer skjer på deltakernes eget ansvar, ref. DNT Oslo og Omegns generelle vilkår pkt. nr. 6, samt pkt. nr. 11 om deltakernes ansvar.

Vi understreker samtidig at ivaretakelse av deltakernes sikkerhet er et grunnleggende mål på våre arrangementer. Våre turledere er godkjente gjennom DNTs egen turlederstandard. Kursledere, bre-, klatre- og skredinstruktører, er kvalifisert og godkjent etter Norsk Fjellsportforums Nasjonal Standard. DNT er godkjent arrangør etter samme standard, som forutsetter bruk av anerkjente tekniske metoder for kursgjennomføring og opplæring.

Nyhetsbrev og Facebook

Lik oss på Facebook. Bli oppdatert på kurs og turer, hva som skjer i DNT Fjellsport Oslo og andre fjellsport-nyheter. 

AVLYST - Fjellsportsamling - Lom i fullmåne

TUREN ER DESSVERRE AVLYST. Fjellsportsamling er for deg som har lyst til å treffe andre som er glad i fjellet. Vi drar til Lom for å leke oss blant elvejuv og ...

Kontaktinformasjon: