Tur og yoga i Rondane - Bjørnhollia

Fellestur

Fra dato
24. juni kl. 08:02
Til dato
28. juni kl. 20:04
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Rondane, Fjelltur, Hyttetur, Ukestur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Bjørnhollia
Turområde
Alvdal Vestfjell , Rondane (se kart)
Turkode
12362
Dette arrangementet er over!

Sør i Rondane med sine lune dalfører og flotte natur ligger Bjørnhollia. Bjørnhollia er et fint utgangspunkt for en rekke fine dagsturer, alt fra enkle turer til krevende toppturer. Turlederne vil sørge for flotte og varierte fjellturer i løpet av uka. Dagene starter og avsluttes med yoga som passer alle. Det blir god bevertning på Bjørnhollia og rikelig påfyll av trivsel, naturopplevelser og nye krefter

Program

Dag 1: Ankomst Bjørnhollia (914 moh)
Oppmøte på Oslo S ved nedgangen til plattformen, 20 minutter før avreise. Se monitorer i avgangshallen for å finne ut hvilken plattform toget går fra. Tog fra Oslo S kl. 08.02 til Ringebu. Videre med buss kl. 11.05 til Straumbu. Til fots til Bjørnhollia, ca. 8 km.Vi nyter en god middag før det om kvelden blir en kort presentasjon og informasjon om turen/dagene videre.

Dag 2-4: Dagsturer ut fra Bjørnhollia
Dagene starter og slutter med Yoga som passer for alle! Tilrettelagte dagsturer i flotte omgivelser. Turlederne vil ta hensyn til deltagerne og lede turer med ulik lengde. Korte, rolige turer for de som liker det og litt lengre turer for de som ønsker litt mer utfordring.

Dag 5: Hjemreise Bjørnhollia - Oslo
Til fots fra Bjørnhollia, ca. 8 km. Videre med buss kl. 15.30 til Ringebu. Tog fra Ringebu kl. 17.10 til Oslo S, ankomst ca. kl. 20.04. 

Med forbehold om endring i programmet!

Alle tidsberegninger er gjort ut i fra en gjennomsnittsfart på ca 3 km/ t. Vær obs på at pauser, vær- og føreforhold, ol. ikke er innberegnet i tid brukt på turen. 

Generell informasjon for seniortur i sommerfjellet

Pris:
Kr 5645,- fra/til Straumbu 
Kr 7087,- fra/til Oslo
Ikke-medlemstillegg kr. 750,-. Bli medlem i DNT. 
Turpakken inkluderer: Overnatting, turleder, alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis tre-retters middag) med unntak av: Første dag kun middag, siste dag kun frokost+niste/termos. 

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Gradering av turen: blå
Sommerfjellet er vakkert, men selv den enkleste fotturen kan bli krevende med utfordrende vær. Snø og dårlig vær kan skje også på sommeren. Med riktig og godt utstyr er det oftest disse turene man husker best og som gir godt samhold og gode historier. Pakk sekken riktig og smart.

Annet: 
Sengetøy/håndkle er inkludert.  Bagasjetransport.Ta med matpakke til reisedagen!

Kart og ruteinformasjon: 
Turkart Rondane sør, 1:50 000.
Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon.

Les mer om hyttene her: 
Bjørnhollia

Pakkeliste sommer:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste sommer
Kart kan kjøpes i vårt Tursenter eller på Nettbutikken.

Viktig informasjon om fellesturer sommer:
Før du melder deg på en tur les: viktig informasjon fellesturer sommer

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge"

Ofte stilte spørsmålse vår faq om fellesturer

Tur og yoga i Rondane - Bjørnhollia

Sør i Rondane med sine lune dalfører og flotte natur ligger Bjørnhollia. Bjørnhollia er et fint utgangspunkt for en rekke fine dagsturer, alt fra enkle turer til krevende toppturer. Turlederne ...

Kontaktinformasjon: