Avlyst Kajakktur - Øyhopping med overnatting på Langøyene (senior)

Fellestur

Fra dato
26. august 2019 kl. 10:00
Til dato
27. august 2019 kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Padletur, Seniortur, Kajakk, Kajakktur
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Turkode
12346
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Du trenger ikke dra til Hellas for å oppleve øyhopping. Friluftslivet fra kajakken i indre Oslofjorden gir deg et kortreist og nært møte med naturen. Vi vil padle rundt øyene som alle har sitt særpreg og sin historie. Det vil bli stopp underveis, der vi går i land, tar en matbit og nyter utsikten over hovedstaden. 

Dag 1: Vi padler fra Sørenga og ut langs øyene. Starter mot Bleikøya, deretter videre mot Malmøya og Ulvøya. Fra Ulvøya padler vi videre og ankommer med innkvartering på Langøyene. Vi lager middag sammen og hygger oss utover kvelden. Her blir det god tid til vandring og utforsking av øya. Det er også gode muligheter for bading for de som vil det.
Dag 2: Etter en god frokost, gjør vi oss klare for en ny dag i kajakken. Turen starter fra Langøyene og ut mot utsiden av Gressholmen. Derifra krysser vi over til Hovedøya før vi padler siste etappe inn til Sørenga. 

Rute: Sørenga – Langøyene (1 døgn) – Sørenga

Oppmøte: Friluftshuset på Sørenga kl. 10.00. 

Turslutt: Friluftshuset på Sørenga ankomst ca kl. 15.00. 

Viktig info: Ta med sovepose, mat og drikke til lunsj første dag og frokost og lunsj til andre dag. Turen går i skjermet farvann med korte dagsetapper 2-3 timer effektiv padling pr. dag. Mer detaljert informasjon sendes ut til påmeldte deltakere. 
Pris: Kr 1250,- (ikke-medlemstillegg kr. 200,-)

Viktig for deltakelse på kajakktur
Deltakelse forutsetter at du har deltatt på introkurs/eller har annen erfaring med kajakk. Send inn våttkortnummer ved påmelding, evt. dokumentasjon på annen padleerfaring. Dette sendes til senior@dntoslo.no, merket «dokumentasjon kajakktur 12346»

Annet: Når du melder deg på kajakkurs, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for nærturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.  

Trenger du turutstyr kan dette kjøpes i vårt Tursenter eller i DNTs Nettbutikk

 

Kajakktur - Øyhopping med overnatting på Langøyene (senior)

Du trenger ikke dra til Hellas for å oppleve øyhopping. Friluftslivet fra kajakken i indre Oslofjorden gir deg et kortreist og nært møte med naturen. Vi vil padle rundt øyene ...

Kontaktinformasjon: