Kajakktur på Oslofjorden (senior)

Fellestur

Dato
22. august 2019 kl. 10:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Padletur, Seniortur, Kajakk, Kajakktur, Sørenga
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
12345
Dette arrangementet er over!

Opplev noen av Oslofjordens vakre øyer i turfelleskap fra kajakken. Sørenga er utgangspunkt for turen. Vi padler utover Oslofjorden og spiser lunsj på en av øyene. Turen ledes av våre erfarne instruktører/turledere. 

Innhold
Turen forutsetter at du har deltatt på intro- eller grunnkurs - og kan kameratredning. Send inn våttkortnummer med påmeldingen, evt. dokumentasjon på annen padleerfaring. Dette sendes til senior@dntoslo.no merket: dokumentasjon kajakktur 12345.

Program
Oppmøte og varighet: Friluftshuset på Sørenga Kl. 10.00.Turen avsluttes samme sted ca. kl 15.00 (5 timer inklusiv lunsjpause/effektiv padling ca. 2-3 timer)

Pris: Kr. 599,- inkluderer tur med instruktør/turleder, lån av kajakker, åre, spruttrekk og vest (ikke-medlemstillegg kr 200,-). Bli medlem i DNT.

Mat og drikke: Ta med matpakke og drikke for en god dag ute. 

Annet: Når du melder deg på kajakkurs, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for nærturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.  

Utstyr, mat og bekledning: Det er fremdeles kaldt i vannet så tidlig på sesongen, derfor er det anbefalt å kle seg etter vanntemperatur selv om det kan være en varm sommerdag:    

  • Aller best er våtdrakt/våtsko/neoprenhette, om man har eller kan låne seg det.
  • Det fungerer også bra med et fullt skift ekstra, helst bestående av ullundertøy og jakke som kan bli vått, og genser/dunjakke/regnjakke/poncho med hette til å trekke utenpå i pauser.
  • Håndkle
  • Drikkeflaske som kan ligge på kajakken
  • Det er mulig å sette igjen ting som ikke skal bli vått inne i låst hus, som ekstra skift, mobil, lommebok etc.
  • Solkrem og solhatt (om nødvendig)
  • Ingen løse smykker eller dyre briller - men ha gjerne med solbriller (dette er lett å miste i sjøen ved velt)

Trygghet og redninger i kajakk krever bading. For å få best læring og minst frysing anbefaler vi derfor våtdrakt. Alternativt så kan 1-2 lag ull og overtrekksjakke/bukse også benyttes, men dette blir kaldere. På beina kan man ha ullsokker med sandaler. Dersom du har dykkermaske så kan dette være kjekt å ha til redningsøvelsene (om du er redd for vann i nesa).
Tips! Du kan kjøpe våtdrakt som egner seg for noen få hundrelapper fra butikker som Europris og evt. sportsbutikker.

Trenger du turutstyr kan dette kjøpes i vårt Tursenter eller i DNTs Nettbutikk

 

Kajakktur på Oslofjorden (senior)

Opplev noen av Oslofjordens vakre øyer i turfelleskap fra kajakken. Sørenga er utgangspunkt for turen. Vi padler utover Oslofjorden og spiser lunsj på en av øyene. Turen ledes av våre ...

Kontaktinformasjon: