Nærtur fra Sandbekkstua på Nedre Romerike

Fellestur

Dato
13. februar kl. 10:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Bli med på nærtur i Østmarka. Kanskje blir Bjønnåsen, Åmotdammen eller Rælingåsen dagens turmål? Turen varer mellom to og fire timer, og ledes av hyggelige turledere. Det blir rast underveis, så ta med mat og drikke. Husk også brodder, piggsko og gjerne en ekstra stav eller to.  

Transport: Buss 410. Les mer på ruter.no

Røde Kors Rælingen arrangerer en kortere tur, for de som ønsker et enklere alternativ. Denne turen møtes klokka 11.00 på samme sted. 

Noen ganger drar gruppa på tur til andre turutgangspunkt. Transport skjer ved hjelp av Veteranbussene. Oppmøte er uansett Sandbekken klokka 10.00. 

Nærturene er et samarbeid mellom DNT Oslo og Omegn og kommunene Lørenskog, Skedsmo og Rælingen. Turene er gratis og åpne for alle som ønsker å være med i et turfellesskap. Nærturene er en del av det nasjonale prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med folk ut på tur i nærnaturen. 

Nærturgruppa fra Sandbekkstua har egen side på Facebook. Siden heter Nærturgruppe på Nedre Romerike - Aktiv i 100.

Har du spørsmål om turen? Kontakt Hanne Tretterud Lund hos DNT Oslo og Omegn, hanne.lund@dntoslo.no 

Kategori: Aktiv i 100

Nærtur fra Sandbekkstua på Nedre Romerike

Bli med på nærtur i Østmarka. Kanskje blir Bjønnåsen, Åmotdammen eller Rælingåsen dagens turmål? Turen varer mellom to og fire timer, og ledes av hyggelige turledere. Det blir rast underveis, så ta med mat og drikke. ...

Kontaktinformasjon: