Nærtur på Tøyen - Sommeravslutning på Gressholmen

Fellestur

Dato
17. juni kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Tøyen, Flerkulturell, Internasjonal
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Mandag 17. juni er siste tur før sommeren. Det er oppmøte som vanlig på Tøyen kl. 11. Men om noen ønsker å møte direkte på Rådhusbrygga, bør man være der 11.30. Båten "B4 Langøyene" går kl. 11.41! Se etter Turledere med rød DNT-vest. 

Ta med reisekort (sone 1), matpakke, sitteplate og noe å drikke. Frister det med et friskt bad, ta gjerne med badetøy. God sommer :)

Merk: Første tur etter sommeren er mandag 19. august

Generelt om nærturene på Tøyen:

Bli med på hyggelige og enkle mandagsturer på Tøyen. Møt opp kl. 11.00 utenfor Aktivitetshuset K1 (Kolstadgata 1).

Vi går på turveier og grøntområder i nærheten av Tøyen, og tempo og lengde tilpasses deltakernes ønsker og behov. Turene varer i ca. 1,5 - 2 timer. Siste mandag i måneden har vi "måndedens tur" som varer litt lengre hvor vi tar T-banen for å komme oss ut i skogen eller har et tema for turen. Ta på gode sko og klær som passer til været. Turene arrangeres hele året, med unntak av sommerferie, juleferie og påskeferie. Du trenger ikke å kjenne noen fra før eller ha erfaring med lignende turer. Deltagelse på tur er gratis.

Turgruppa er et samarbeid med bydel Gamle Oslo.

NærturgruppeTurene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper. 

Ved spørsmål, ta kontakt: lisbeth.hildremyr@dntoslo.no, tlf. 22 82 28 00

Velkommen!

Nærtur på Tøyen - Sommeravslutning på Gressholmen

Mandag 17. juni er siste tur før sommeren. Det er oppmøte som vanlig på Tøyen kl. 11. Men om noen ønsker å møte direkte på Rådhusbrygga, bør man være der ...

Kontaktinformasjon: