Internasjonal torsdagstur

Dette arrangementet er over!

Velkommen til internasjonal torsdagtur

Turene er et ledd i vårt turprosjekt "Sammen Til Topps". Torsdagsturene varer ca. 1,5 time og har ulike ruter nesten hver gang. Det er god anledning til å bli kjent med både deltakere, og området i og rundt Borgen. Alle er velkomne, både som deltakere og frivillige. Turene går på stier og småveier, og tilpasses vær og føre. Etter tur samles vi inne eller ute til en kopp te / kaffe / saft, og noe å bite i.

Har du lyst til å ta med noe, er du hjertelig velkommen til det.

Turene er gratis og åpne for alle!

Oppmøte: Borgenveien 100 kl.18.00

Det er også mulig å bli hentet på Asker stasjon utenfor Narvesen kl.17.30 hvor en frivillig i rød vest står klar med bil.

Internasjonale turer annenhver torsdag fra Borgenveien 100 kl.18.00 i oddetallsuker.
Fra 1.mai 2019 blir det internasjonale turer hver torsdag i forbindelse med opptrening til siste helgen i juni der vi reiser til Snøhetta. 

Siste helgen i juni 2018 var vi 29 små og store på en fantastisk tur til Galdhøpiggen. Nå vil vi trene til ny tur i 2019, men like viktig er de ukentlige sosiale turene i marka her i Asker. Alle er hjertelig velkomne til å være med på torsdagsturene, samt de Internasjonale søndagsturene hver første søndag i måneden, uavhengig av om målet er å bestige Snøhetta siste helgen i juni 2019 eller ei.. 

Turprosjektet "Sammen Til Topps" er i Asker et samarbeid mellom Asker Frivillighetssentral Hasselbakken, Asker Kommune og Asker Turlag / DNT OO.

Turprosjektet støttes av midler fra Akershus Fylkeskommune

Velkommen til alle!

Internasjonal torsdagstur

Velkommen til internasjonal torsdagtur Turene er et ledd i vårt turprosjekt "Sammen Til Topps". Torsdagsturene varer ca. 1,5 time og har ulike ruter nesten hver gang. Det er god anledning til å bli kjent ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Martha Takvam