BaseCamp høstferie Breivoll (13-16 år)

Fellestur

Fra dato
30. september 2019 kl. 10:00
Til dato
3. oktober 2019
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Padletur, Kajakk, Basecamp, Leir, Camp, Bading, Kano
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo , Breivoll Gård
Turområde
Breheimen med Jostedalsbreen, Jotunheimen, Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
12254
Dette arrangementet er over!

BaseCamp er sosialt, artig, utfordrende og lærerikt - vi byr på muligheter for kajakk og kano, fottur, lek, bading, overnatting ute i lavvo, telt eller hengekøye, fiske, matlaging ute og mer til.

Hva skjer på BaseCamp?

På BaseCamp skal vi bo fast på et sted hele tiden. Vi lager alle måltider i felleskap. Stedet heter Breivoll og ligger i Ås kommune i sørenden av Bunnefjorden, og her har DNT et stor område hvor vi kan arrangere leir. Det er ikke noe problem å melde seg på alene - BaseCamp er stedet for å bli kjent med andre ungdommer og prøve ut ting du aldri har gjort før.

Program

Dag 1 - Turstart

Vi møtes på Breivoll Gård klokka 10.00. Deltakere kan enten komme med skyss fra foreldre eller ta bussen selv fra Oslo. Breivoll ligger bare noen hundre meter fra nærmeste busstopp. Det blir ikke arrangert noe egen fellestransport fra Oslo. Vi starter dagen med litt bli-kjent leker, får folk på plass i lavvo/telt/hengekøye, viser området vi har til rådighet og spiser lunsj sammen.

Etter lunsj deler vi opp gruppen i litt ulike aktiviteter etter hva folk har lyst til å gjøre. Vi holder på noen timer før det begynner å bli klart for å lage middag. Middagen lager vi i felleskap. Utover kvelden blir det sosial hygge med spill, leker, musikk eller bare avslapning og prat.

Dag 2 og 3

Disse dagene er fylt med spennende, valgfrie aktiviteter: 

  • kano og kajakk
  • tur i området
  • bading
  • fiske
  • førstehjelpskurs
  • orienteringskurs
  • tips og triks til pakking av sekk

Vi er ute på aktivitet hele dagen og spiser en felles middag på kvelden. Og har man bare lyst til å slappe av i sola er det gode muligheter for det også.

Dag 4 -Turslutt

Dette er avreisedagen. Vi spiser en god frokost før vi rydder oss ut av leirområdet og gjør oss klar for avreise. Deltakere kan bli hentet ved Breivoll Gård fra klokka 12.00 eller ta bussen tilbake til Oslo selv. Det blir ikke arrangert noe felles transport.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

 

Generell informasjon

Pris

Kroner 1500,-. Prisen inkluderer mat og overnatting på Breivoll for alle dager, utstyrsleie, samt turleder og instruktørkostnader.
Ikke-medlemstillegg kroner 400,-.

Alle deltakere vil få tilsendt et detaljert deltakerbrev med mer informasjon om leiren senest 1 uker før tursstart.

Annet

DNT ung Oslo stiller med alt av spesialutstyr (kano og kajakk, fiske, førstehjelp) til turene. Det er viktig å ha med seg en romslig dagstursekk (cirka 35 liter) til dagsaktivitetene. Ta med både varme klær (ullundertøy, lue, votter, ullsokker og annet) samt sommerklær. De ulike aktivitetene krever både vanntette og vindtette klær. Grunnet at mye aktivitet skjer i eller i nærheten av vann er det derfor viktig å ha med nok skift, vanntette klær og støvler. En varm sovepose som tåler minusgrader kan være lurt.  

Se ellers våre pakkelister for tips til pakking.

Utstyrsutlån

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Kart og ruteinformasjon

Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer og vinter

Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Viktig informasjon om fellesturer vinter

Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

 

KONTAKTINFORMASJON OG BOOKING

Spør vårt Tursenter

Har du spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vårt Tursenter på telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

UT.no

Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Booking

For booking velg dato øverst til høyre. 

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

DNT ung Oslo sitt arbeid er også støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Bli medlem i DNT!

BaseCamp høstferie Breivoll (13-16 år)

BaseCamp er sosialt, artig, utfordrende og lærerikt - vi byr på muligheter for kajakk og kano, fottur, lek, bading, overnatting ute i lavvo, telt eller hengekøye, fiske, matlaging ute og ...

Kontaktinformasjon: