Ferskingtur i Marka (11-14 år)

Fellestur

Fra dato
6. juli kl. 09:15
Til dato
7. juli
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tur, Ungdom, Nybegynner, Fersking
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn , DNT ung Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
12226
Dette arrangementet er over!

Er du (snart) for stor til å være med i Barnas Turlag? Eller lurer du på om DNT ung Oslo kan være noe for deg? Er du interessert i friluftsliv, men ønsker å lære litt mer? På denne turen kan både ungdommer og foreldre få lære oss å kjenne og få en smakebit av hva våre turer og aktiviteter handler om. 

Turen går til Nydalshytta, der vi legger opp til morsomme uteaktiviteter og hyggelig bållunsj for alle på dagtid, før vi ungdommer sender de voksne hjem og blir igjen for å få nyttige tips om friluftsliv og ikke minst for å kose oss sammen på en ekte markahyttetur!

Program

Dag 1: Lørdag - Ankomst  Nydalshytta og aktiviteter

Første del av dagen er både for foreldre og ungdommer. Vi møtes på foran avgangstavlen på Oslo sentralbanestasjon klokka 09.15. Se etter turleder i rød jakke. Sammen tar vi toget til Snippen (sone 1) klokka 09.42.

Fra Snippen er det en fin fottur inn til Nydalshytta, 2,5 km. Etter at vi har sett oss litt om på hytta, blir det uteaktiviteter og en hyggelig lunsj rundt bålet. Når de voksne skal hjem så følges de av en turleder til toget, cirka klokka 16.00.

Om ettermiddagen og kvelden vil turlederne dele sine kunnskaper om friluftsliv og det blir mulighet for å dele erfaringer og kanskje få noen nyttige tips. Kan du fyre opp bål? Lage mat ute eller sette opp lavvo? Orientere deg i terrenget når kvelden kommer? Og hvordan pakker du egentlig sekken din? Vi lager felles middag i sammen og koser oss på hytta utover kvelden.

NB! Deltakerne må betale eventuelle kollektivreiser selv. 

Dag 2: Søndag -  aktiviteter Nydalshytta og hjemtur

Vi legger opp aktivitetene på søndag etter at vi har blitt litt kjent med hverandre og vet hva vi kan og hva vi har lyst til gjøre. Foreldre som har anledning inviteres tilbake til Nydalshytta og en felles lunsj klokka 11.30. Kanskje en liten konkurranse er på sin plass? Vi vasker oss ut av hytta og går sammen til toget, avreise Snippen klokka 13.42, ankomst Oslo S klokka 14.00.

NB! Deltakerne må betale eventuelle kollektivreiser selv. 

 

Generell informasjon

Pris

Kroner 200,-. Prisen inkluderer måltider, overnatting og turlederkostnader og dekker både deltaker med foreldre.
Ikke-medlemstillegg kroner 400,-.

Annet

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Kart og ruteinformasjon
Turkart Lillomarka 1:25 000. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister. Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer.

Viktig informasjon om fellesturer
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur sommer" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

 

KONTAKTINFORMASJON OG BOOKING

Spør vårt Tursenter
Har du spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vårt Tursenter på telefon 22 82 28 00, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Booking
For booking velg dato øverst til høyre. 

Medlemskap i DNT og DNT ung Oslo
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

DNT ung Oslo sitt arbeid er også støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Bli medlem i DNT!

Ferskingtur i Marka (11-14 år)

Er du (snart) for stor til å være med i Barnas Turlag? Eller lurer du på om DNT ung Oslo kan være noe for deg? Er du interessert i friluftsliv, men ønsker ...

Kontaktinformasjon: