Hytte-til-hyttetur i Nordmarka (19-30 år)

Fellestur

Fra dato
21. juni kl. 16:00
Til dato
23. juni
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Ungdom, Marka
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
12219
Dette arrangementet er over!

På denne turen skal vi inn blant Nordmarkas skoger og vann. Vi skal besøke DNTs nyeste og mest sentrumsnære hytte, Fuglemyrhytta og vandre videre til koselige Tømtehyttene. Ta et avbrekk fra eksamenslesing eller en litt tidlig sommerferie og bli med.

Program

Dag 1 - Turstart

Vi møtes på Sognsvann T-banestasjon klokka 16.00. Se etter turleder i rød turlederjakke. Herfra går vi samlet cirka 4 km til Fuglemyrhytta. Vel fremme får vi lage en velfortjent middag med maten vi har bært med oss hele veien.

Dag 2 - Turdag

Gjør deg klar for en skikkelig fin tur i Marka. Dagens turmål er Tømtehyttene. Vi tar turen via Ullevålseter, Kamphaug og Øyungen før vi er fremme, og turen er på cirka 15 km og vil dermed ta store deler av dagen. Så her gjelder det å stå opp tidlig, vaske seg ut av hytta og spise en god frokost før man kommer seg av gårde.

Dag 3 - Turslutt

Siste dag på tur. Vi sover ut, spiser en god frokost, vasker oss ut av hytta og kommer oss avgårde. Vi tar sikte på å gå ned mot Movatn stasjon for å ta toget tilbake til Oslo. Er gruppen i god form og ved godt mot, kan man eventuelt vurdere å gå hele veien tilbake til Oslo via Kjelsås.

 

Generell informasjon

Pris
Kroner 400,-. Inkludert i prisen er leie av hytte, turlederkostnader og middagsmaten. 
Ikke-medlemstillegg kroner 400,-.

Annet
Alle må ta med egen frokost og lunsj, turlederene stiller med middag for oppholdet. Annet snacks som nøtter, sjokolade og kjeks kan være godt å ha i sekken til turen opp og ned. En vannflaske lett tilgjengelig er også å anbefale.

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Kart og ruteinformasjon

Turkart Nordmarka Vinter 1:50 000. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer og vinter
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Viktig informasjon om fellesturer vinter
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

 

KONTAKTINFORMASJON OG BOOKING

Spør vårt Tursenter

Har du spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vårt Tursenter på telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

UT.no

Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Booking

For booking velg dato øverst til høyre. 

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

DNT ung Oslo sitt arbeid er også støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Bli medlem i DNT!

Hytte-til-hyttetur i Nordmarka (19-30 år)

På denne turen skal vi inn blant Nordmarkas skoger og vann. Vi skal besøke DNTs nyeste og mest sentrumsnære hytte, Fuglemyrhytta og vandre videre til koselige Tømtehyttene. Ta et avbrekk ...

Kontaktinformasjon: