Yoga på Friluftshuset (litt-øvet)

Kurs

Fra dato
21. januar kl. 19:00
Til dato
11. mars
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Kurs, Temakurs, Yoga, Friluftshuset, Dntungoslo, Friluftsflow-Yoga
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Friluftshuset Sørenga
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
12210
Dette arrangementet er over!

Er du interessert i yoga?
DNT tilbyr kurs i yoga som passer for de som har gjort (litt) yoga tidligere og har kjennskap til grunnleggende øvelser som solhilsener. 

Timene er vinyasa-inspirerte, en yoga som er relativt dynamisk, hvor pust koordineres med bevegelse for å få flyt i kroppen og løse opp spenninger. Bevegelighet og tilstedeværelse er også viktige komponenter. Her får du oppleve hvordan yoga bidrar til styrke og balanse i kropp og sinn.

Yogalærer Jeanette Olsen fra Gnist Yoga har undervist yoga på Friluftshuset de siste 2 årene og er utdannet yogalærer i Mexico. Hun har en raus og uformell stil som mange deltakere setter pris på. 

Yogatimene foregår innendørs i Bystua på Friluftshuset til DNT Oslo og Omegn på Sørenga. Friluftshuset tilbyr ellers et bredt spekter av aktiviteter, fra buldring til kajakkkurs. Stedet ligger idyllisk til ved sjøen, og er en oase midt i storbyen. 

Ha på deg myke klær eller treningstøy som ikke er altfor stramt. Vi har yogamatter til utlån, men ta gjerne med egen yogamatte om du har.

Kurs 8 uker: Mandager, fom. 21. januar tom. 11. mars 2019
Varighet: kl. 19:00-20.15 (litt øvet 75 min)

Pris: kr 1660,- pr kurs (ikke-medlemstillegg for de over 26 år) kr. 150,-,


• For spørsmål om kursinnhold, kontakt Jeanette på www.facebook.com/gnistyoga eller hei@gnistyoga.no

• For spørsmål om bestilling og betaling, kontakt Friluftshuset på friluftshuset@dntoslo.no

PS: Vi setter også opp kurs for nybegynnere på mandager kl. 17.30-18.30. Søk på "Yoga på Friluftshuset (grunnleggende)" for å finne den påmeldingen.

Yoga på Friluftshuset (litt-øvet)

Er du interessert i yoga? DNT tilbyr kurs i yoga som passer for de som har gjort (litt) yoga tidligere og har kjennskap til grunnleggende øvelser som solhilsener.  Timene er ...

Kontaktinformasjon: