Skiteknikk telemark for nybegynnere - Varingskollen

Kurs

Fra dato
8. februar kl. 15:42
Til dato
9. februar kl. 16:40
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Skikurs, Topptur, Svingteknikk, Telemark
Arrangører
DNT fjellsport Oslo, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene, Oslomarka (se kart)
Turkode
12128
Dette arrangementet er over!

Dette er et kurs for deg som ønsker mer glede og sikkerhet i nedkjøring i brattere terreng på telemark. Kurset holdes i Hakadal - kun 30 minutters togtur fra Oslo. ​

MERK: Oppmøte fredag!Program

Fredag
Jaren-toget fra Oslo S kl. 15.42 til Varingskollen stasjon. Kursstart kl. 16.30. Retur med tog kl. 20.00.
Fokus på svingteknikk og å bli kjent med utstyr, kort tur på feller - ellers bruk av heis for å øve svingteknikk.

Lørdag
Jaren toget fra Oslo S kl. 09.42. Kursstart kl. 10.30. Retur med tog kl. 16.09.
Faglig innhold

Pris: kr 799,-

Ikke-medlemstillegg kr 750. Bli medlem i DNT her. Prisen inkluderer instruksjon, men ikke heiskort.

Forkunnskaper

Kurset passer spesielt for deg som har prøvd deg på telemark før, enten i bakke eller på fjellski/topptur, og ønsker å forbedre svingeknikken. Om du har grunnleggende skiferdigheter, men ønsker å begynne med telemark er også dette kurset for deg.

Gradering

Utstyr:

Skiutstyr

Hjelm

Obs! Husk varme klær!


Kontakinformasjon og vilkår
Har du spørsmål angående kurset, utstyr eller privattimer anbefaler vi deg å ta kontakt med vår instruktør Pål T. Gamme på ptgamme@gmail.com / 91 73 36 98. For spørsmål om påmelding og betaling kontakt turinformasjon på tlf. 22 82 28 22 mandag til fredag mellom kl. 08.30 – 16.00 eller på e-post turinfo@dntoslo.no

Når du melder deg på dette kurset bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i generelle vilkår fellesturer. Se også viktig informasjon vinter.

Fjellsportaktiviteter innebærer en viss risiko for liv og helse. Vi gjør oppmerksom på at deltakelse på DNT Fjellsport Oslos arrangementer skjer på deltakernes eget ansvar, ref. DNT Oslo og Omegns generelle vilkår pkt. nr. 6, samt pkt. nr. 11 om deltakernes ansvar.

Vi understreker samtidig at ivaretakelse av deltakernes sikkerhet er et grunnleggende mål på våre arrangementer. Våre turledere er godkjente gjennom DNTs egen turlederstandard. Kursledere, bre-, klatre- og skredinstruktører, er kvalifisert og godkjent etter Norsk Fjellsportforums Nasjonal Standard. DNT er godkjent arrangør etter samme standard, som forutsetter bruk av anerkjente tekniske metoder for kursgjennomføring og opplæring.

Nyhetsbrev og Facebook
Abonner på vårt nyhetsbrev og lik oss på Facebook. Bli oppdatert på kurs og turer, hva som skjer i DNT Fjellsport Oslo og andre fjellsport-nyheter. 

Skiteknikk telemark for nybegynnere - Varingskollen

Dette er et kurs for deg som ønsker mer glede og sikkerhet i nedkjøring i brattere terreng på telemark. Kurset holdes i Hakadal - kun 30 minutters togtur fra Oslo. ​ MERK: ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT fjellsport Oslo
  • Tlf. +4722822800