Skiteknikkurs langrenn (13-30 år)

Kurs

Dato
14. februar kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Skikurs, Ungdom, Skitur,
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene, Oslomarka (se kart)
Turkode
12157
Dette arrangementet er over!

Vil du bli sikrere i langrennssporet og få mer ut av energien din? Vi lærer deg grunnleggende skiteknikk i klassisk stil.

Program

Vi møtes ved Frognerseteren P-plass klokka 19.00. Det anbefales å bruke T-bane nummer 1 mot Frognerseteren. Vi avslutter på samme sted cirka klokka 21.30. Se etter turleder i rød turlederjakke.

Kurset er ment for dere som ønsker tips og triks til bedre utnyttelse av energien på ski. Kurset dekker helt grunnleggende teknikk, vektoverføring og behandling av skiene i klassisk stil.

 

Generell informasjon

Pris
Kroner 200,-
Ikke-medlemstillegg kroner 400,-.

Annet
Ta gjerne med et lite utvalg skismøring, da forholdene kan variere veldig i de områdene vi skal oppholde oss.

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Pakkeliste sommer og vinter
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Viktig informasjon om fellesturer vinter
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge" .

 

KONTAKTINFORMASJON OG BOOKING

Spør vårt Tursenter

Har du spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vårt Tursenter på telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

UT.no

Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Booking

For booking velg dato øverst til høyre. 

Medlemskap i DNT

På denne turen er det ikke tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

Bli medlem i DNT!

Skiteknikkurs langrenn (13-30 år)

Vil du bli sikrere i langrennssporet og få mer ut av energien din? Vi lærer deg grunnleggende skiteknikk i klassisk stil. Program Vi møtes ved Frognerseteren P-plass klokka 19.00. Det ...

Kontaktinformasjon: