Skitur til Vikkelihytta (16-24 år)

Fellestur

Fra dato
2. februar kl. 16:00
Til dato
3. februar
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Helgetur, Hyttetur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Akershus Øst, Hadeland, Gjøvik og Land, Oslomarka (se kart)
Turkode
12156
Dette arrangementet er over!

På denne turen drar vi litt ut av Oslo for å oppdage nye turområder utenfor Oslos grenser. Vi skal til Nannestad og Marifjella for å besøke Vikkelihytta. Her kommer vi til å kose oss med god mat, hygge og peiskos. Om du ikke har vært med på DNT tur før, er dette den perfekte mulighet for deg!

Program

Dag 1 - Turstart

Vi møtes klokka 16.00 under avgangstavlen på Oslo sentralbanestasjon. Vi tar sammen lokaltoget R11 Eidsvoll til Oslo Lufthavn klokka 16.18. Her skal vi bytte til bussnummer 855 som tar oss til Maura skole klokka 16.54 hvor vi starter turen. For de som vil, kjører bil eller kommer seg frem på egen måte kan møte på Maura skole klokka 17.30. Se etter turleder i rød jakke. Vi går sammen inn til Vikkelihytta hvor vi skal overnatte.

NB! Deltakerne må betale kollektivreisene selv.

Dag 2 - Turslutt

Søndag morgen er det litt opp til oss når vi vil dra hjem, men vi tar peiling på å være ute av hytta rundt 14.00. Vi rydder oss ut, pakker sekker og begynner ferden mot Maura skole igjen for turen tilbake til Oslo.

NB! Deltakerne må betale reisen selv. 

 

Generell informasjon

Pris
Kroner 200,-. Inkludert i prisen er leie av hytte, turlederkostnader og middagsmaten. 
Ikke-medlemstillegg kroner 400,-.

Annet
Alle må ta med egen frokost og lunsj, turlederene stiller med middag for oppholdet. Annet snacks som nøtter, sjokolade og kjeks kan være godt å ha i sekken til turen opp og ned. En vannflaske lett tilgjengelig er også å anbefale.

Utstyrsutlån

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Kart og ruteinformasjon

Turkart Romeriksåsene 1:50 000. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer og vinter
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Viktig informasjon om fellesturer vinter
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

 

KONTAKTINFORMASJON OG BOOKING

Spør vårt Tursenter

Har du spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vårt Tursenter på telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

UT.no

Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Booking

For booking velg dato øverst til høyre. 

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

DNT ung Oslo sitt arbeid er også støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Bli medlem i DNT!

 

Skitur til Vikkelihytta (16-24 år)

På denne turen drar vi litt ut av Oslo for å oppdage nye turområder utenfor Oslos grenser. Vi skal til Nannestad og Marifjella for å besøke Vikkelihytta. Her kommer vi ...

Kontaktinformasjon: