Sesongåpning // Vinterferie // Gjendesheim

Arrangement

Fra dato
16. februar 2019 kl. 09:00
Til dato
24. februar 2019 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Gjendesheim , Gjendeguiden
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til eventyrlig vintermoro på Gjendesheim - med guida toppurer, skredkurs og vinteraktiviteter i helger og ukedager helt til mai.

Vi pangåpner sesongen med vinterferie - med blant annet denne hvite moroa på programmet:

  • Snille toppturer i nærområdet gjennom hele vinterferien med turleder Steinar Lauritzen som lommekjent veiviser.
  • Svært kompetente Gjendeguiden viser vei til vintermoro og livsviktig kunnskap på toppturer og skred- og randonnéekurs en rekke dager gjennom vinterferieuka.
  • Multitalentet Martin Rohman svinger seg på kjøkket og med fatbike på frossent underlag - en helt ny sykkelopplevelse som du lett kan prøve med leiesykler fra Gjendesheim.
  • Vinterstid ligger Gjendesheim omgitt av Verdens Største Lekeland i form av et vinterkledd Jotunheimen - og vi har akebrett til utlån om du vil svinge utenom utstyrsjungelen på vei til fjells.

Gjendesheim har topp moderne ski- og vinterutstyr til leie inkludert randonnéeski og fatbikes og masse moro på gang - sjekk ut programmet på www.gjendeheim.no

...og du: Kjøkkensjefen vår serverer hver eneste dag nydelig frokost og middag, svært ofte med lokale råvarer på menyen. 

Velkommen til vinter i Jotunheimen!

 

Sesongåpning // Vinterferie // Gjendesheim

Velkommen til eventyrlig vintermoro på Gjendesheim - med guida toppurer, skredkurs og vinteraktiviteter i helger og ukedager helt til mai. Vi pangåpner sesongen med vinterferie - med blant annet denne hvite ...

Kontaktinformasjon: