AVLYST: Ina Vikøren – Kreativt og bynært friluftsliv

Arrangement

Dato
8. juni 2018 kl. 17:00 - 18:00
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Jubileumsuka
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Avlyst: (Spikersuppa)

Skikjører og kortreist-eventyrer Ina Othilie Vikøren utforsker Oslo som lekeplass. I løpet av 2018 skal hun ha 20 turer som ligger mindre enn 20 km fra Oslo.

Klimahensyn er en av grunnene til at Vikøren vil sette fokus på bynært friluftsliv. Ina er opptatt av naturen ikke bare er en lekeplass, men også et knapphetsgode. Hun snakker om hvorfor og hvordan vi kan være med å ta vare på fremtidens vintre slik at vi kan fortsette med pudderlek i mange generasjoner fremover.

– Jeg har ikke lengre fjellet som boltreplass i hverdagen og jeg tror nok jeg til tider kommer til å trekke mot det bratte. Men det er noe med det å ha en større balansegang i aktivitetene du holder på med. Når man ikke alltid kan reise til de bratteste fjellene tvinges en til å bli mer kreativ med det du har rundt deg. På den måten får du mer tid til å være med venner og kjente der du er. Det blir mindre reising og mer opplevelser. Jeg kommer nok ikke bare til å være i Oslo det kommende året, men jeg vil bli flinkere til å bruke min egen bakgård som lekeplass, forteller hun.

Velkommen til et inspirasjonsfylt, morsomt og lærerikt foredrag med Ina!