NRK presenterer: Monsen minutt for minutt

Arrangement

Dato
6. juni 2018 kl. 17:15 - 18:15
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Spikersuppa, Jubileumsuka
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

(Spikersuppa)

Lars Monsen er turleder når NRK og Den Norske Turistforening til sommeren legger ut på fjelltur. I fire sommeruker skal Lars gå gjennom fire fjellområder i Norge, på direktesendt fjernsyn.

«Jeg gleder meg! Naturopplevelser handler om god tid. Å sende fjellturer minutt for minutt er rett og slett genialt», sier Lars Monsen.

12.juli starter det hele på Dyranut Turisthytte på Hardangervidda og 5.august når turfølget Skibotn i Indre Troms. I løpet av de fire ukene beveger vi oss i noe av det mest spektaulære norsk natur har å by på. Fra lange, fredfulle vidder til stupbratte fjell, dype daler og høye fossefall i sør. Fra vakkert kystlandskap til frodig natur og rikt dyreliv i nord.
Og dette eventyret kan faktisk DU være med på! Ikke bare fra foran tv-skjermen, men du kan også slå følge med Lars på hele eller deler av turen. Ta med deg telt og sovepose og bli med! DNT og NRK håper å kunne inspirere hele Norge til å komme seg ut på tur – enten med villmarksgeneralen Lars Monsen som turleder – eller der du bor. 

Å gjøre fjellheimen om til et vandrende tv-studio er ingen enkel jobb. DNT er på god vei til å rerkuttere 400 frivillige som skal hjelpe Lars og NRK med alt fra bæring til matlaging, og det er fortsatt plass til flere.

Under åpningen av DNTs jubileumsuke i Spikersuppa i Oslo får du høre prosjektleder Thomas Hellum fortelle om den eventyrlige suksessen NRK har hatt med sakte-tv. Du får vite alt om årets gående og bærbare sommersatsing fra NRK, om hvordan DU bør planlegge din tur og hva du kan bidra med om du vil være med som en av de mange frivillige.