Vakre skidager på Glitterheim

Fellestur

Fra dato
28. mars kl. 08:00
Til dato
31. mars
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Glitterheim
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
12057
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Glitterheim! Hytta ligger vakkert til ved foten av Glittertind. Området rundt hytta byr på flotte skiforhold med flere turmuligheter i forskjellige vanskelighetsgrader

Alternativene er mange! Området byr på vakkert og vilt fjelllandskap, kuppert terreng og spennede skiturer. Familien Vole på Glitterheim, står for nydelig lokalprodusert og historisk fjellkost, som nytes med fantastisk utsikt. Dagene rundes av med hyggelig samvær i peisestua. 

Her er det bare å glede seg til opplevelsesrike skiturer i fantastisk vinterlandskap!

Program

Dag 1: Ankomst Glitterheim 

Oppmøte på Oslo S, oppe i avgangshallen ved nedgang til plattformen, 20 minutter før avreise.  Avreise med tog kl.09.34 til Vinstra. Ankomst ca 13.00. Deretter med ekstrabuss fra Vinstra til Veoli. Fra Veoli tar vi beltebil kl.15.00 til Glitterheim (1390 moh). Ankomst ca kl.18.30. Husk å ta med mat og drikke til avreisedagen. På kvelden blir det gjennomgang av program, middag og sosialt samvær. 

Dag 2-3: Opphold på Glitterheim
Turledere tilbyr flotte og varierte skiturer i området rundt Glitterheim, tilpasset vær og føreforhold. Vi runder av dagene med felles middag og samling foran peisen.

Dag 4: Glitterheim - Veoli, ca 26 km - Hjemreise
Denne dagen blir det to turmuligheter; Å stå opp tidlig for å gå ut flotte Veodalen til Veoli, eller å bli med beltebilen kl. 10 å gå av denne  ca halvveis mot Veoli. Bagasjetransport. Fra Veoli går DNT-bussen ca kl. 14.45 til Otta, og toget til Oslo med avgang kl 16:27. Ankomst Oslo S kl 20:04

Generell informasjon:

Med forbehold om endringer i program og rute. 

Alle tidsberegninger er gjort ut i fra en gjennomsnittsfart på ca 3 km/ t. Vær obs på at pauser, vær- og føreforhold, ol. ikke er innberegnet i tid brukt på turen. 

Turpakken inkluderer: overnatting, 2 turledere og alle måltider (frokost, niste/termos og vanligvis tre-retters middag), med unntak av: første dag kun middag, siste dag kun frokost + niste/termos.

Max antall deltagere på denne turen: 14 stk

Pris:
Kr 5.775,- fra Vinstra/til Otta
Kr 6 937,- fra/til Oslo
Ikke-medlemstillegg: NOK 750,-. Klikk her for å bli medlem av DNT.

Maks antall deltakere på denne turen: 14

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Gradering av turen: lengde rød /terreng rød
Vinterfjellet er vakkert, men lunefullt. Selv den enkleste skitur kan bli svært krevende med utfordrende skiføre og mye vær. Med riktig og godt utstyr er det oftest disse turene man husker best og som gir godt samhold og gode historier. I fjellet går man utenom preparerte løyper og må være forberedt på å tråkke spor selv. Pakk sekken riktig og smart.

Kart og ruteinformasjon:
Turkart Jotunheimen Øst 1:50 000 (eventuelt også Turkart Glittertinden 1:25 000). Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.

Les mer om hytta her:

Glitterheim

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste vinterAlle våre skiturer i fjellet krever fjellski og støvler. 
Det er obligatorisk at alle deltakere på vinterturene må ha med sin egen sovepose, liggeunderlag, vindsekk/nødbivuakk og spade.

Skifeller og snøbriller (stormbriller) er svært nyttig utstyr på vinterturer.
Les mer om våre forslag angående skifeller og skismøring.

Viktig informasjon om fellesturer vinter:

 "Viktig informasjon - fellestur vinter" - Les denne.

Er du usikker på erfaring som kreves for denne turen? Vennligst kontakt Aktivitetsavdelingen på aktivitet@dntoslo.no 

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i
"Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Ofte stilte spørsmål - se vår faq om fellesturer.

 

Vakre skidager på Glitterheim

Velkommen til Glitterheim! Hytta ligger vakkert til ved foten av Glittertind. Området rundt hytta byr på flotte skiforhold med flere turmuligheter i forskjellige vanskelighetsgrader.  Alternativene er mange! Området byr på vakkert og vilt ...

Kontaktinformasjon: